Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Mammahjärtat!

Nu kan jag äntligen gå ut med att jag är en stolt ambassadör för Mammahjärtat!

Som ensamstående mamma sedan 10 år tillbaka så är det en ära för mig att få representera Mammahjärtat som deras ambassadör ❤

Jag och Caspers pappa J separerade när Casper var 2 år gammal. Att leva som ensamstående är ingen dans på rosor. Varje dag är en kamp. Varje vecka är en kamp. Varje månad är en kamp. Varje år är en kamp.

Mammahjärtat är ett initiativ som vill hylla singelföräldrar genom att förmedla gratis skönhetsbehandlingar och hälsovård. Du får en stunds välförtjänt omtanke och lyx, och tackar bara genom att göra en god gärning för någon annan.


Mammahjärtats historia

Vi som driver Mammahjärtat är alla småbarnsföräldrar – vi har som så många andra upplevt glädjen, sömnbristen och kaoset som kommer med att ha små barn. Och vi vet hur lätt det är att glömma bort sig själv mitt uppe i alltihop. Därför startade vi Mammahjärtat för att uppmärksamma och belöna ensamstående som så väl förtjänar att få bli ompysslade en stund.

Mammahjärtat förmedlar kostnadsfria behandlingar och tjänster till singelföräldrar med små barn. För tillfället finns Mammahjärtat-salonger enbart i Stockholm, men vi utökar hela tiden vårt kontaktnät och kommer snart att kunna erbjuda behandlingar även i andra delar av landet.

Idén bygger på att istället för att betala för skönhetsbehandlingen tackar man för tjänsten genom att skicka en god gärning vidare till någon annan. När och hur man gör sin goda gärning är upp till var och en, men vi vill gärna få återkoppling via mail eller genom en video, så att vi kan dokumentera alla fantastiska berättelser på vår hemsida och andra sociala medier.

Vårt långsiktiga mål är alltså att skapa en kedjereaktion av goda gärningar, för att skänka både småbarnsföräldrar och alla andra lite mer glädje i vardagen.


 Tillsammans kämpar vi för att skapa en kedja av omtanke och glädje!

Besök gärna MammahjärtatFacebook, Instagram och deras hemsida!


#mammahjärtat #mammahjartat #skickaglädjenvidare #skickagladjenvidare #mammahjartatskickagladjenvidare #ambassadörmammahjärtat #ambassadormammahjartat #ensamståendemamma #ensamståendepappa #samarbetemammahjartat #sammarbetemammahjärtat #jagärmammahjärtat #jagarmammahjartat #singelföräldrar #singelforaldrar #ensamstaendemamma #bidrameddetduälska

Är DU intresserad av att bli ambassadör för Mammahjärtat så kontakta mig på contact@missjennifer.se så pratar vi mer om det!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

tsilod
tsilod,
Åh vad kul 😍
nouw.com/tsilod
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jennysvardag
Jennysvardag,
vad kul 😃😃❤️
nouw.com/jennysvardag
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja det är de verkligen 😃 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Cicci
,
Ohh va skoj ! Skönhetsbehandlingar hade jag behövt som kämpar själv m Min lilla prinsessa 💜😊
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Här kan du ansöka om behandlingar och tjänster: http://www.mammahjartat.se/ansok/ 😃 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
sillyme
sillyme,
Så fint! 😍
nouw.com/sillyme
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ida ,
Vad roligt och fint initiativ!
detfinnsbaranu.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Johanna,
åh vad roligt ☺️
www.johannna.se
Kathrinea,
Grattis! vad fint <3
kathrinealiving.vimedbarn.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Underbart 😃 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Christer,
Jättekul att just du blev det 😊 Grattis ....
www.christerholm.nu
Cosmopolitan Stories,
Vilken bra grej och så kul att du fått bli ambassadör för dom! <3
cosmopolitanstories.com
Martin,
Åh Grattis 😊 Vad bra att mammahjärtat finns, alla ensamstående föräldrar gör ett fantastiskt jobb tycker jag och kan förtjäna lite ompysslande.
www.creativelife.nu