Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Lova att du aldrig lämnar mig!

Lika lätt som en person träder in i ditt liv; lika lätt kan personen ta ett steg ut ur ditt liv!


Har du tänkt på det att i dagens läge så slänger folk iväg vänner/partners precis lika lätt som det är att slänga iväg ett bananskal!?

Är man verkligen riktiga vännerstår man kvar vid varandras sida; vad det än gäller! Jag har en del "vänner" som har lämnat min sida pga bland annat min ångest och vad den får mig att göra (kan berätta mer om det i ett annat inlägg om du vill). Idag vet jag att det inte var några riktiga vänner, men var jag helt förkrossad kan jag säga..

Jag anser att du lämnar aldrig en människa som du påstår dig tycka om/älska hur dåligt den personen än mår. Gör du det så bevisar det väldigt mycket hur du är som person.. Sådana människor vill jag inte ha mitt liv!!

Mina riktiga vänner har jag fortfarande vid min sida och det är jag så sjukt glad och tacksam för!

Sanna, @Lifeandkids, @AngelicaElversson, Stoffe, Frida.. 💙

Vi pratar inte varje dag, men vi vet exakt vart vi har varandra; i vått och torrt, natt som dag! Er har jag aldrig tvivlat på och kommer aldrig att tvivla på! Ni är verkligen riktiga vänner som vet hur man ska värna om och ta hand om sina nära och kära!

💙 Me love you! 💙


Jag vet att du alltid kommer stå vid min sida; och jag vid din!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Mina ,
Detä är så sorgligt med människor som är så självupptagna att de inte kan se till andras bästa. Känner så igen det där, när jag blev utmattad och började säga nej så slutade de att höra av sig. Blir arg bara av att tänka på det. Skönt att du har riktiga vänner som finns där fina du ❤
nouw.com/minasvarld
LIL' BABUSTYLE,
Så bra inlägg, verkligen! Det är när man inte mår så bra som man märker vilka ens vänner verkligen är. Förlorade en vän för ett år sen, efter 14 års vänskap, på grund av att hon tycker att jag skyller allt på min migrän, att jag inte gör nåt för att bli av med min ångest eller depression och hon tror att jag bara inte ville umgås. Hon ville inte se den sidan helt enkelt... Det gjorde ont där och då, men nu är jag glad för att det blev som det blev. Jag behöver inte såna människor i mitt liv.
devote.se/babustyle
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja riktiga vänner finns kvar där oavsett, har få riktiga vänner men de jag har finns här i vått och torrt ovh de är de som spelar nån roll ♥️
nouw.com/lexochlogan
Kamilla,
SAnna vänner ska man verkligen hålla hårt i handen. så fint du skriver om dina vänner
kamillaskamera.com/
Michelle
,
Bra skrivet tyvär haf jag fått lämn kompisar efter att de hjort illa mig även om msn sagt de där orden och vart vänner 3-8 år liksom . Det finns gränser oxå .
Jennysvardag
,
Vänner som stannar oavsett är dom som man ska hålla hårt i. Jag har också haft väldigt många vänner som har lämnat mig för att jag mådde dåligt och även när jag blev gravid.
Popprinsessan,
Härligt med vänner som finns där oavsett hur ofta man pratar. De där vännerna som känns som om det var igår man pratade med även om det var flera veckor sedan. Håll hårt i dina vänner!
www.popprinsessan.se
Amandizan
Amandizan,
Riktiga vänner står kvar oavsett vad som händer jag tycker det är läskigt hur det har blivit 😊
nouw.com/amandizan
TwinMom.se,
Håller med helt och hållet! En riktig vän stannar alltid vid ens sida, oavsett! Annars är det verkligen ingen riktig vän!
www.twinmom.se
Wifeey,
Skönt att ha riktigt vänner
Själv har man inga alls längre men de e så de är
www.wifeey.se