Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Livet är fan inte rättvist: jag älskar ju honom och han älskar ju mig..

Hej..

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Den senaste tiden har verkligen inte varit en dans på rosor och den kommande tiden lär vara likadan, mer eller mindre iallafall.. Det har hänt så mycket, bland annat att jag och David blev påhoppade i/utjagade ur min lägenhet av två pundare som tog sig in utan tillåtelse. Som tur är så blev inte jag skadad och David ”kom undan” med lindriga skador jämfört med en av de två gärningsmännen. Vi vet inte varför de var ute efter David men vi har våra misstankar, vi är inte födda igår liksom!


Mitt liv tog en sväng om
och sedan blev det en sväng om till. Jag hittade kärleken men fick lämna den lika snabbt igen. Det gör så ont i mitt hjärta 💔 Det känns som att alla andra får vara med vem de vill/den de verkligen älskar, men när jag väl träffar en person som speglar sig i mig och som behandlar mig som den Queen jag är sedan dag 1måste jag säga hejdå 💔 Det är inte rättvist att hans förflutna samt sjuka idioter ska få förstöra för oss!! Han verkligen försöker få rätt på sitt liv, och jag var beredd på att stå vid hans sida hela vägen! Han var så glad för att han äntligen hade träffat någon som verkligen gillar och uppskattar honom för den David han är och inte för den David folk vill att han ska vara.. Livet är fan inte rättvist:
jag älskar ju honom och han älskar ju mig..💔

Imorgon lämnar jag Helsingborg för att tillbringa några dagar på annan ort hos en fin ”nyfunnen” vän! Välbehövligt att komma iväg, bara få vara med folk som verkligen tycker om mig och vill ha mig vid sin sida!

Just det: jag har fått jobb! Reception/kassa i en salong i stan. Jag är riktigt taggad kan jag tala om!

Förlåt, har glömt fråga: hur är det med dig fina du?

Gillar

Kommentarer