Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Leksaks och babybutik på nätet!

Betalt inlägg i samarbete med Babyworld.se!


Casper har alltid älskat Lego, ända sedan han var väldigt liten och han gör det än idag! Som du säkert vet så finns där olika serier av Lego. Några av dem är Lego Disney, Lego Friends, Lego Super Heroes och Lego Ninjago. Casper är dock enbart intresserad av Lego City, med denna serien kan du bygga din egen stad i princip. Där finns allt från polisstation, brandstation, hus, vägbyggen och färdmedel.

Just nu så är Casper väldigt intresserad av båtar och flygplan. Det har vi faktiskt hittat i Lego så jag vet en grabb som kommer bli överlycklig på lille julafton när vi ska öppna julklappar med mina syskon och min pappa.

Casper samlar även på Lego gubbar och köper oftast själv påsar med enbart gubbar som heter Lego Minifigures. De påsarna finns också i olika serier och jag har ingen koll alls på hur många Casper redan har, men det är många! haha!

Här nedan ser du exempel på Lego jag nämnt ovan som Babyworld.se säljer:


Lego Minifigures!

Lego city!

Har du byggt med Lego någon gång? Har ditt/dina barn byggt med Lego?


Babyworld.se

är en butik på nätet som säljer allt för baby, barn även mammor. Till baby finns där bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, babygym, babysitter, doppresenter, bitleksaker, snuttefiltar, nappflaskor och sängmobiler. Till mamman finns där bland annat amningskläder, gravidkuddar, bröstpumpar, bärselar och gravidsmycken. Inom säkerhet har de bland annat andningslarm, babyvakter, lekhagar och grindar. De säljer även kläder och möbler till barnrummet.

De har två fysiska butiker och en finns i Uppsala och den andra finns i Västerås.

De har fri frakt vid köp över 500 kr, Öppet köp i 365 dagar, förlossningsgaranti och snabb leverans.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Härligt samarbete, Lex fullkomligen älskar Lego också
nouw.com/lexochlogan
nobodyals
nobodyals,
Byggde mycket med lego när jag var mindre
nouw.com/nobodyals