Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Låt oss prata om det här med att skapa ett bra CV!

Betalt samarbete

Jag har varit arbetssökande från och till sedan jag tog studenten 2005. De första året var jag gravid med Casper och sedan var det mammaledighet på schemat.. Efter det så sökte jag massor av jobb men fick aldrig något riktigt napp och ärligt så fick jag inte mycket stöd och peppning från Arbetsförmedlingen, varken gällande jobbsök eller CV/personligt brev. Jag har fått veta nu i efterhand att jag egentligen har stor rätt till extra hjälp via AF pga min ADD. Extra hjälp, extra stöd och extra resurser..

Hade jag fått önska något då och ja lite för bara några månader sedan så hade det varit detta som jag ska berätta för dig i samarbete med CV-mallen.se!

Inne hos dem fyller du i ditt CV steg för steg för att sedan välja en CV mall som passar dig samt jobbet du har tänkt att söka. Du kan när som helst ändra utseendet på ditt CV då deras bas automatiskt för över dina uppgifter till en ny mall och du kan börja använda ditt nya CV direkt!. Du slipper helt att själv krångla med design med denna hjälpen samt du kan enkelt ladda ner ditt dokument som en PDF som du kan bifoga i mailen du skickar ut.

Det här med digitalt blir mer och mer populärt och även att ha CV samt personligt brev digitalt. Hos CV-mallen får alla användare tillgång till dessa digitala dokument för att söka jobb. Du får en personlig som du delar med dig av till arbetsgivaren i samband med dina ansökningar, hur bra liksom!?!

Du kan bli medlem gratis på denna sidan och då kan du använda dig av deras jobbmatchningsverktyg men även spara jobbannonser via din inloggning.


Du kan göra ett personlighetstest inne på deras sida, som är helt kostnadsfritt, där du lär dig mer om dig själv! Testa här!


Har du en färdig mall till CV och/eller personligt brev som du använder när du söker jobb eller när du har sökt jobb?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

johannaaltun
johannaaltun,
jag har nog världens sämsta cv utseende. Bara kastat ner alla utbildningar och tidigare jobb på ett A4. har dock inte haft några problem med att får jobb senaste 15 åren men det beror nog mer på val av yrke än min CV 😃
nouw.com/johannaaltun
Ullie,
hej söta rara hoppas du haft en fin dag
weberskold.blogg.se
nobodyals
nobodyals,
ska testas. tack för tipset
nouw.com/nobodyals