Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

LÄNKBYTE - Saramadeleine

Hej på er Misstosse Queen’s läsare.

Jag tänkte att ett länkbyte kunde vara roligt att testa på så nu provar jag detta då.
Jag heter Madeleine, är trettiotvå år och bor i Falun i Dalarnas län. Här bor jag tillsammans med min tolvåriga son. Jag är inte tillsammans med hans pappa. Istället är vi goda vänner som umgås dagligen, vi är alltså vänner med barn skulle man kunna säga. Så här har vi gjort i tolv år så det funkar för oss, det är ett bra sätt att umgås på och få lika mycket tid med sonen. I alla fall den tiden sonen vill umgås med oss numera.

Jag är utbildad förskollärare och grundskolans tidigare år lärare med behörighet upp till årskurs 9. Förutom det är jag även utbildad doula och såldes ett förlossningsstöd till par, singlar eller andra som vill ha ett stöd under förlossningen som kommer och stannar precis efter den födandes önskemål. Jag tycker alla födande borde ha rätt till en doula. Doulan har inget medicinskt ansvar utan istället jobbar hen med redskap så den födande kan känna sig trygg genom hela förlossningsprocessen.

Jag är en sån som alltid haft många bollar i luften, kör på och härdat ut. Men sommaren 2016 sa kroppen och själen ifrån, det visade sig att jag fått utmattningssyndrom och har sedan dess börjat kämpa mig tillbaka till livet igen. Det betyder sjukskrivningar, dagar fastklistrad i sängen, gråt och hopplöshet. Men även förändringar hos mig och funderingar kring livet. Min utmattning kommer av en pressad arbetssituation från en högpresterad ”duktig flicka”. Just nu är bloggens fokus väldigt riktad mot just den biten, så vill du följa med min resa från utmattningssyndrom till frisk är du välkommen att läsa.

Tusen tack MissTosse Queen för länkbytet 😊.

Min blogg hittar ni här. Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Läs gärna min blogg: www.saramadeleine.se / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna
Besök min instagram: Saramadeleine eller Doula_i_dalarna

  • Nära Planteringen, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Hennes blogg gillar vi =D
nouw.com/sweetwords
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,