Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Länkbyte - Mizca

Fröken Rödlök - mitt liv i ett pärlat kinderägg

Jag outar mig gärna, jag blottar min själ och jag är ärlig.
Kreativ, alltid nära till skratt och jag skriver om allt som faller mig in.
Har diverse tävlingar, samarbeten och annat kul så kika gärna in!

Kramar Fröken Rödlök
www.mizca.se
Personlig instagram: frokenrodlok
Pärlplatte instragram: redonionsperler

1. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Mitt senaste sms är från Kjell och där står det "Jag längtar efter er"

2. Du sitter fast på en öde ö i en månad - får bara ha med dig en sak - vad och varför? Jag skulle ta med mig ett stort paket med tändare! Jag misstänker att det går att få tag på trädgrenar att elda för värme, sen får jag väl försöka fånga fisk på något sätt och då behövs eld för att fixa maten!

3. Du måste välja: Vara med i Big Brother eller Paradise Hotel, vad väljer du och varför? Jag tror jag hade passat bättre i Big Brother faktiskt. Där behöver man inte vara pinnsmal och snygg, utseendefixerad och bara vilja ha sex. Det känns mer "normalt" i BB om jag får säga mitt.

4. Vad gör dig speciellt glad? Kinderägg och komplimanger.

5. Vad ser du mest fram emot med våren? Att få fixa lite i vår lilla trädgård, köpa krukor att plantera blommor i, får slippa ha vinterjackan, våra bloggmiddagar som väntar och att höra fåglarna kvittra!

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer