Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Kontorshotell i Stockholm & Solna!

Betalt inlägg i samarbete med Hagalunds Kontorshotell

Hallå hallå titta hit! Speciellt du som bor i Stockholms området!!

Den 1 Juni detta året så öppnar det en kontorshotell vid namn Hagalunds kontorshotell Stockholm området! Hur bra liksom!?!


Vad är då ett kontorshotell?

Ett kontorshotell är ett kontor som du som företagare, entreprenör med flera kan hyra om du inte har en fast företagslokal! Perfekt ju enligt mig!

Utvecklas ditt företag så har du mölligheten att hyra ett större rum, om det behövs, samt om ni blir färre anställda med tiden så kan ni byta till ett mindre rum. Allt ingår ingår så det är lite av en all inclusive på detta kontorshotell, det som exempelvis ingår är konferensrum, mötesrum, kaffe, frukt, scanner och kopiator, internet och posthantering. Allt på en och samma plats, perfektion enligt mig!

Hade jag haft chansen så hade jag mer än gärna hyrt ett kontor där jag hade kunnat arbeta ostört men ändå inte; med mina sociala medier. Nu sitter jag hemma i köket och det är så sjukt tråkigt. Att sitta själv dag ut och dag in, helt själv.. På ett kontorshotell så möter du andra företagare eller entreprenörer som är där av exakt samma anledning som dig. Tänk att kunna sitta och prata med någon under lunch och få sällskap till att äta, för ja maten smakar bättre i sällskap, och sedan att ha det där sociala över lag som du vanligtvis har på en vanlig arbetsplats. Men jag som arbetar själv har inte behov av en hel kontorslokal så att hyra ett kontorsrum hade varit super för mig!! Kanske en vacker dag..

Miljön, flexibiliteten och nätverkande gör mycket gällande en arbetsplats, både enligt mig och enligt Hagalunds kontorshotell. Deras två kontorshotell ligger på Hagalunds industriområde (mellan Solna centrum och Karolinska) och i Solna (någon kilometer från Odenplan). Du kan hyra parkering lätt hos dem vid ankomst.


Har du hört talas om kontorshotell någon gång?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Terese,
Det låter som ett perfekt ställe att vara på om man är företagare!
Krami
tereseflinth.se