Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Kökshandtag hos Frontapply- Hört talas om dem?

Betalt inlägg i samarbete med Frontapply.se


Låt oss prata om det där rummet vi kallar för kök..

Jag har riktigt tråkiga och deprimerande handtag på skåpen i mitt kök! Jag gillar dem inte alls! Tråkiga handtag i träslag

Kökshandtag ska sticka ut lite tycker jag, man ska se dem direkt! De ska synas starkt i ett kök. De ändrar hela helhetsbilden av ett kök. Handtag i just kök är även något som värderas högt av arkitekter, extra viktigt då att de passar in perfekt om du har planer på att kanske senare i livet sälja ditt boende.

Jag tycker att alla detaljer i hemmet ska sticka ut lite från mängden. Jag älskar annorlunda och har alltid gjort!

Dessa 8 alternativen som du ser nedan föll jag för direkt när jag var inne på Frontapply`s webshop! De är i rostfritt utförande samt i polerad finish. Bakgrundsfärgen på bilderna är den färgen som jag har på mina skåpsluckor!


Kökshandtag..


Frontapply säljer handtag och knoppar till bland annat badrum och köket! Dörrhandtag, skålhandtag, profilhandtag och infällnadshantag är några av dem!

Kolla in hos Frontapply nu där du väldigt lätt hittar just dina kökshandtag via deras enkla sorteringssystem. Det systemet hjälper dig att sortera gällande bland annat utförande och CC-mått. Du kan välja bakgrundsfärg till den som just dina skåp har. Som du ser att jag gjort ovan!

De erbjuder ett brett sortiment av högsta kvalitet. Deras stora sortiment ligger på 600 handtag och sammanlagt över hela 1000 produkter i sitt sortiment.

Frontapply har en hel sida där du kan ta del av massor av inspiration gällande vårens nyheter inom både handtag och knoppar samt en köpguide som underlättare det enormt för dig i denna djungel!


Topplistan just nu hos Frontapply:

1. Ikoniska serien handtag 1353 från BeslagDesign

2 Handtag Brohult M

3 Serien Helix

https://frontapply.se/produkt-kategori/handtag


Kolla in dem!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer