Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Klart min bästa vän ska få..

Sponsrat inlägg

Min Humle är värd det bästa!

Det finns en (där finns några fler så ta ej illa upp av detta inlägg).. En av få.. En som finns där för mig.. Dag som natt. Hon förstår inte, men hon försöker förstå!

Detta är en hyllning min närmsta och bästa vän Sanna/Sandra, min vapendragare, min Humle! Jag ville visa henne hur mycket jag uppskattar och hur tacksam jag är att hon finns där för mig under mina bra men även mina dåliga dagar. Jag kom i kontakt med ett företag som hade den perfekta gåvan till just henne..

I samarbete med Blingit.se..

.. har jag fått hem dessa två fina armbanden! Jag är stark är till mig och Together forever gav jag till Sanna!

Dessa två smycken ingår i serien som heter Love words jewellery! I den serien finns både armband och ringar.

Då denna gest var en överraskning till Sanna så kunde jag inte be henne om hennes storlek så då var armbandet ett safecard istället för en ring!

Jag valde Jag är stark till mig själv då jag är starkare än vad jag själv vet och känner av ibland! Texten till Sanna´s armband är för att jag aldrig kommer att lämna hennes sida, vad som händer så är hon min pusselbit i livet! Vi hör ihop!

Vi kallas inte för Humle & Dumle för ingenting!

I samband med att jag gav Sanna armbandet från Blingit.se med texten Together forever så gav jag henne även en liten tavla som jag satt och knåpade ihop under en av mina sömnlösa nätter! Den blev jätte fin och jag är så nöjd med resultatet!

Jag gillar verkligen att ge bort personliga presenter! Dessa gåvor kunde inte bli mer personligt enligt mig och Sanna blev jätte glad för både armbandet tavlan!


Brukar du ge dina nära och kära gåvor för att visa hur mycket du uppskattar att just den personen är en del av ditt liv?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
WOW så fint!! <3
nouw.com/sandrakannasto
Netti Starby,
Åh vilka gulliga armband och så himla fint! <3 Kramis
starbys.se
CristinaS
CristinaS,
Så fint! Personliga presenter har mer värde än något annat i mina ögon! 🥰
nouw.com/cristinas