Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Kläder & accessoarer med ditt egna tryck!

Betalt samarbete!

I samarbete med Netshirt.se vill jag tipsa dig om att just de har denna funktionen att du kan designa dina egna kläder och accessoarer med tryck. Exempelvis kan du ha din egna logotyp eller ditt namn/ditt barns namn!


Som en liten prick över i:et gällande mina sociala medier och mina tankar om att starta en enskild firma så är jag även i tankarna att skapa en logotyp, som står för att mina sociala medier.. När jag har skapat denna logotyp så vill jag faktiskt trycka logotypen på exempelvis olika klädesplagg och dylikt just för att sprida Missjennifer.se lite längre. Marknadsföra mig själv på ett helt annat sätt än vad jag har gjort tidigare.

Hade jag haft en logotyp färdig vid detta laget så har jag fixat julklappar till alla mina nära och kära med just logotypen för Missjennifer.se, för vilket sätt är bättre att sprida ordet om inte genom sina familj och sina vänner!?!

Jag vet exakt hur jag vill att min logotyp ska se ut, men jag kass på det här med photoshop och dylikt.. Kan du sådant (inte amatörer) och vill hjälpa mig så skriv gärna ett mail till mig på contact@missjennifer.se!

Jag hade valt något i stil med de linnen du kan se både ovan och under. Riktigt snygga är dem!Hade du kunnat tänka dig att designa egna kläder hos Netshirt.se?


Till Casper

Till min grabb hade jag lätt valt exempelvis kepsen och väskan du ser nedan med hans förnamn. Rött för det är hans favorit färg och rött och blå som passar bra då han hejjar på Helsingborgs IF!


Till mina bröder!

Marcus och Micael hade jag kunnat ge vars en jumpsuit i julklapp med exempelvis deras förnamn på baksidan av vaden eller att de börjar från bröstkorgen och går neråt.

Micaels favoritfärg är röd och Marcus hade kunnat få den med Sverige eller enbart i gul och blå då han gillar allt som är färgglatt!Kan jag komma med bättre personliga julklappstips eller? Tror inte det va!!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Riktigt älskar sådana hemsidor där man själv kan välja vad man vill göra och ge bort, extra personligt! 😃
knaset.com
Flerbarnsmamman
Flerbarnsmamman,
Ägg där skulle jag lätt kunna handla. 😍😊
nouw.com/flerbarnsmamman
IP: 82.99.3.229