Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Karma kommer att bita dig i röven när du minst anar det!

Ja jag hatar dig!

Ibland vill jag bara att någon ska ta min hand, stryka bort tårarna från mina kinder och säga att denna smärtan kommer att försvinna!

För hur länga kan man känna slagen mot sin kropp? Hur länge kan man höra orden eka i sitt huvud? Hur länge kan man hata? Hur länge kan man äcklas av sig själv? Hur länge tills man älskar sig själv igen? Hur länge tills man inser att man duger för den man är?

Ibland vill jag bara skrika så arg jag är på dig! För att DU förstörde mig. För att DU knäckte mig. För att DU bröt ner mig mer och mer för varje dag. För att DU tog sönder mig. Piece by piece!

Men vet du vad? Jag håller på att samla ihop alla bitarna. Jag är på väg tillbaka och jag vet att det kommer ta lång tid innan alla bitarna är på plats. Men när väl alla bitar är där; så kommer jag vara starkare än någonsin!

Det är ditt fel att jag inte sover med släckt lampa på nätterna. Det är ditt fel att jag kollar bak när ja hör något bakom mig här hemma. Det är ditt fel att jag tvivlar på allt som sägs till mig. Det är ditt fel att jag slutade älska mig själv. Det är ditt fel att jag känner mig som smutsen under ett par skor. Det är ditt fel att jag har byggt denna muren. Det är ditt fel att jag inte vågar. Det är ditt fel att jag inte vill. ALLT ÄR DITT FUCKING FEL!

Men vet du vad? Ingenting är mitt fel, eller jo en sak; att jag älskade dig!


Nu är mitt största mål att jag ska älska mig själv!


Några bilder från den tiden..

Now you´re only someone I used to know!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer