Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Kärleken gör dig blind och dum i huvudet!Jag vet inte riktigt varför och jag kommer nog aldrig riktigt få veta varför; men av någon anledning så har jag haft jätte svårt för att släppa taget! Riktigt svårt för att vara helt ärlig. Svårt för att släppa taget om någon som har betytt så fruktansvärt mycket för mig de senaste åren av mitt liv.

Är man kär, förälskad och när man älskar någon så blir det lätt att man inte ser utanför sina egna ramar - kärleken gör dig blind och dum i huvudet!

Jag vet att jag borde ha släppt taget för väldigt länge sedan. För prio ett kommer jag aldrig att bli.
Mitt behov är att vara min kärleks prio ett (i rimlig utsträckning självklart) precis som att min kärlek kommer att vara min prio ett (Två - för Casper kommer självklart alltid vara nummer ett i mitt liv).

Nu har jag verkligen, en gång för alla, fått bevisat att jag måste gå vidare!
Jag mår illa av bara tanken, men samtidigt så måste jag verkligen börja tänka på mig själv och vad jag vill ha ut av mitt liv.

Mina två största drömmar är fortfarande att gifta mig och att bli flerbarns mamma. Och ska jag nå de drömmarnabehöver jag en människa i mitt liv med exakt samma drömmar och som inte försvinner från min sida så fort det blir tufft.
Jag behöver en människa i mitt liv som följer sitt hjärta och inte vad andra säger. Jag behöver en människa i mitt liv som älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag behöver en människa i mitt liv som står för vad han säger. Jag behöver en människa i mitt liv som ger mig trygghet, omtanke och respekt. Jag behöver en människa i mitt liv som jag kan lita på, i vått och torrt till 110%. Jag behöver en människa i mitt liv som har båda fötterna på jorden. Jag behöver en människa i mitt liv som stöttar och pushar mig. Jag behöver en människa i mitt liv som vet vad han vill och inte är rädd för att visa och stå upp för det.

Jag har bestämt mig för att börja dejta! Jag mår illa av bara tanken.. För jag vill innerst inne inte dela mitt liv med någon annan än honom.
Men sakta men säkert ska jag ge mig ut på "marknaden" igen. Jag tror att jag behöver ta detta steget för att komma vidare!Tryck på hjärtat nedan om du gillar denna typen av inlägg!
Följ mig gärna på Blogkeen och Instagram!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Carro,
Jag känner igen den där känslan... jag trodde inte heller att jag kunde gå vidare en gång i livet men jag är glad att jag gjorde det för då hittade jag min nuvarande sambo som bara är rätt på alla sätt. Men jag vet hur jobbigt det är att släppa taget och gå vidare
nouw.com/carroat
Natalia,
Fina du <3 Så himla bra skrivet <3 Kram
nouw.com/nattis
Natalia,
Fina du <3 Så himla bra skrivet <3 Kram
nouw.com/nattis
Henrik Olsson,
Det kan ta tid att hitta den rätta, men det kommer 😊
www.henrikolsson.eu
Jennifer Queen,
Ja jag behöver bara ge det tid 😊
thequeenie.se
Jennifer Queen,
Tack fina du <3
thequeenie.se
Jennifer Queen,
Åhhh så mysigt 😃 Ja det är ett stort och jobbigt steg att ta, men jag måste!! <3
thequeenie.se
Jennifer Queen,
Japps, blir nog många grodor att kyssa på vägen haha men det kan väl vara mysigt haha
thequeenie.se
sofie,
Gud hjärtat vad detta låter jobbigt. Bamse kram till dig, det blir lättare med tiden även om man aldrig tror det själv. <3
nouw.com/wunderlich
Jennifer Queen,
Riktigt jobbigt 😟 Men jag vet att det kommer bli bättre med tiden 😊 Kram <3
thequeenie.se