Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Jungfru 2018!

Mitt horoskop för 2018 - Jungfru 23/8–22/9!

Framåt är bästa väg sägs det, och under 2018 har du nog inget annat val, även om du först inte tycks vilja acceptera det. I början av året blickar du definitivt tillbaka snarare än framåt. Det pågår en hel del planetär aktivitet i de delar av ditt horoskop som har med det förflutna att göra. Kanske leker du med tanken på att återgå till en tidigare yrkesbana eller återvända till en plats du varit på, helt enkelt för att du trivdes då. Men som du kommer att bli varse är det förflutna inte längre som det var och dörrar som en gång stod öppna har nu stängts. Alltså, ingen returbiljett.

I stället funderar du på att stärka din nuvarande position. Utveckling och kontinuitet, vad kan gå fel? Inget, förutom att vägen har blivit brantare – eventuella framsteg kräver betydligt mer ansträngning än tidigare. Självfallet kan du fortfarande bli framgångsrik, men du ser framför dig några år då du står nästan stilla. Med andra ord, det förflutna har stängt sina dörrar och nuet är begränsat – enda riktningen är framåt, in i framtiden. Den har alltid verkat problematisk och osäker, men i år sveps problemen och osäkerheten bort, vägen blir tydligare. Ta några bestämda steg för att ta reda på vad som erbjuds. Kanske känns det som om ödet har ett finger med i spelet och det stämmer nog. Sådana här händelseförlopp ska man inte motarbeta. Allt som sker kommer att vara det bästa möjliga på lång sikt, även om det kanske inte verkar så i stunden.

Kärlek!

I år domineras ditt privatliv av att en ny person gör entré. Du behöver inte söka aktivt, hen kommer ändå – kanske i form av en ny kollega eller granne. Vänskapen som växer fram är av det långsamma slaget, främst grundad på samarbete. Men månaderna går, ni inser att ni verkligen tycker om varandra och har ett känslomässigt utbyte. Framför allt litar ni på varandra, en ovanlig och värdefull ingrediens i alla förhållanden. Varken romantik eller passion finns nog där än, men det verkar inte spela någon roll. Ingen av er har bråttom.

Karriär!

Det kan mycket väl vara så att du byter jobb både en och två gånger under året, men inte yrkesbana, så det är antingen några steg upp på karriärstegen eller förändringar till förmån för en löneökning. Bara det faktum att du har tagit dig vidare gör det lättare att visualisera ytterligare avancemang i framtiden, och det är bra. Rent ekonomiskt kommer du inte att ha några bekymmer, bortsett från en jobbig vecka under hösten. Men eftersom du tar dig igenom den med mer pengar än innan, så hanterar du uppenbarligen krisen väl.

https://www.elle.se

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Tänkte också läsa mitt 😉 Alltid kul occh spännade 😃
nouw.com/idamida
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,

Ja jag gillar horoskop 😃

nouw.com/jenniferssynpalivet
Lina,

Kan hålla med om lite att jag inte trivs med mitt jobb och att jag då vill (håller på) byta jobb och funderat på att ge upp vården men är ändå dit jag söker nu. Men det där med kärleken är för andra underbara jungfruar, inte för mig. Skulle aldrig ge upp min älskade sambo för någon annan :')
Sv; ja, visst 😃

knaset.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,

Ja där är det lite olika medtanke på hur man redan har det 😋

nouw.com/jenniferssynpalivet
natalieelisabeth
natalieelisabeth,

Åh, ska ta och läsa mitt också! 😄

nouw.com/natalieelisabeth
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,

Ja jag gillar horoskop!

nouw.com/jenniferssynpalivet
Dixi Wonderland,

Spännande 😃

dixiwonderland.com/
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Linda,

Åh, ska nog gå och läsa mitt någonstans 😃

lindaviktoria.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Johanna Utterberg,

Kul och läsa, jag är också jungfru!! 😊

johannautterberg.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Netti Starby,

Det är verkligen kul med horoskop! 😃 Kramis

starbys.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,

Ja jag gillar horsokop 😃

nouw.com/jenniferssynpalivet
tsilod
tsilod,

Måste läsa mitt 😁

nouw.com/tsilod
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,