Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Julklappar till..

Betalt inlägg i samarbete med Julklappstipsen.nu


Visst är det viktigt med fina julklappar till våra nära och kära!?! Jag tycker det!

Och jag är väldigt svag för personliga gåvor. Desto mer personligt desto mer nöjd är jag! Antingen graverat eller som du ser nedan ordet som betecknar personen som ska få julklappen/julklapparna.

Julklappstipsen.nu har förslag på en mängd med julklappar och från deras sida så är det direkt länkat till webshopen som säljer varan, det kan ju inte bli bättre eller hur!?! De har många olika inriktningar så du lätt kan hitta till dem du söker. De har till din bror, till din pappa, till din dotter eller/och din farmor.. Sidan är skapad för att minska julstressen och förutom julklappar så tipsar dem även annat som tillhör julen, bland annat adventskalendrar och juldekorationer.

Smycken och heminredning brukar gå hemma hos min mamma. Hon har lite blandad smak så det är rätt lätt att köpa till henne då hon gillar det mesta! Jag tycker det är svårt att ge julklappstips till mamma då alla mammor gillar olika liksom..


Här ser du några fina gåvor jag hade kunnat tänka mig att köpa till min mamma!

Vad ska du ge in mamma i julklapp?


⛄🎅🎄🎁


Jag kör två flugor i en smäll och tipsar lite till..


Du som har följt mig ett tag vet att jag inte har någon kontakt med min biologiska storasyster och har inte haft på ett x antal år. Det är ett aktivt val som L har gjort, mot oss alla tre; mig, Micael och Marcus pga personliga anledningar som jag inte tänker gå in på i detalj då de inte rör mig eller mina bröder.

För några månader sedan steg en kvinna fram i rampljuset och visade mig sitt rätta ja, efter att ha varit fest-vänner i cirka 10 år. Denna kvinna heter Sandra. Vi har kommit varandra sjukt nära på bara några månader och nu kan jag inte tänka mig ett liv utan henne! Hade jag kunnat så hade jag gett henne hela världen så hon hade haft den i sina händer.. Både Sandra och hennes dotter Julia har satt djupa spår i mig!

För mig är Sandra:


My sister from another mister, min vapendragare, min humle!

Något av det du ser nedan hade jag mer än gärna velat ge Sandra i julklapp då hon förtjänar det bästa!

Vad ska du ge ditt/dina syskon i julklapp?


⛄🎅🎄🎁


Deras motto är:

För alla; till alla!

Gör som jag och kolla in julklapparna hos Julklappstipsen.nu!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Nej så fina julklappstips!😍🎁
nouw.com/carolinakatjasusanna
asemartensson
asemartensson,
Därifrån har jag faktiskt handlat i år första gången:)
nouw.com/asemartensson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så bra tips! Insåg igår att nu börjar det fasen närma sig. Dags att ta tag i dom sista julklapparna!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin