Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jennifers syn på livet..

Hej lördag säger jag!

Igår tog jag och Casper tog en rejäl sovmorgon, till lunchtid för att vara exakt. När jag hade fått i mig kaffet så hämtade min pappa och min bror upp oss. Vi var en snabbis hos min gudfar. Sen körde vi till Maxi i Råå: blev en fika (frukost för mig), Efter det så ville pappa att jag skulle följa med honom till akuten, sagt och gjort. Efter cirka 2 timmar var vi klara där och domen blev gikt. Pappa bjöd på McDonalds innan han körde hem mig och Casper. Kvällen bestod av jobb med mina sociala medier samt jag hade en riktigt bra live i min (och tre andra tjejers) grupp FEMALE POWER på facebook..

Idag har vi fullt solsken och många plusgrader! Älskar verkligen solen!! Den är min drog! I förmiddags hade vi besök av Adrian och hans vän. Har vilat en sväng nu under dagen: huvudvärken kom som ett brev på posten.

Jag ska strax starta musik för att sedan städa. Senare ikväll blir det nog en live i FEMALE POWER samt jag måste fixa lite med mina sociala medier.


Jennifers syn på livet!

Jag har nu under en tid pratat om min motivation gällande bloggen. Den är (eller ja var) som bortblåst och har varit under en längre tid. Igår i samband med att det var time att förnya avtalet gällande mitt domännamn valde jag att avsluta jennifermarie.se!

Jag har skapat en ny röd trå.d. Jag har fått ett helt annat tankesätt gällande mina sociala medier. Jag kommer ha ett helt annat/nytt upplägg. Helt nya idèer.

De flesta uppdateringar kommer du att få på den nyskapade sidan på Facebook (Jennifers syn på livet). Där kommer jag att dela allt. Lite som en öppen dagbok.. En digital dagbok!

Där kommer du att hitta mina tankar & känslor, samarbeten med olika företag, följa min och sonens vardag i bilder och text, hur viktigt det är att älska dig själv för den du är och hur du ser ut, tips på konton jag följer på sociala medier, hur det är att leva med ADD i samband med daglig ångest, hur det är att vara mamma till en tonåring med ADHD..

Facebook ---- Instagram

The wiew of MY life in MY version!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Ullie,
vilka blå fina bilder vännen . ja hemsk me värk tyärr jobbigt .
min man stefan har ju gikt han har haft det några år nu men en jobbig historia å skoven är . krya på pappa
wweberskold.se