Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jennifer - Från Nathalies perspektiv!

Ett par rader om tjejen/kvinnan/tösen ni ser på bilden...

Hur jag lärde känna dig.. 

Vi har kännt varandra till och från sen barnsben, hon lekte som barn och festade som tonåring med min storasyster, så vi sprang på varandra mycket. Men det var i min tonårstid som jag kom till att bli bättre vän med henne, för en sisådär 11-12 år sen. Jag vet Casper hade ni ställt iordning ett litet krypin till allafall, där på festen hos, då er 3. Sen dess har det hänt mycket i vår vänskap, och mycket med dig. Men en sak som jag tänker direkt när jag ser tillbaka till tiden då du bara kände syrran och fram till nu är ditt skratt och leende. Det är en så fin egenskap du har haft med dig och lyst igenom alltid!


Nu då..

Jag vet du har gått igenom mycket, både tråkigheter och glädjande besked. Livet ser väl ut så för oss alla antar jag. Men jag har också sett hur detta påverkat vem du är idag. Så här kommer lite min bild av dig då och idag, hur jag ser på dig Tosse. (jag vet det namnet inte kanske hänger med idag men för mig är det kvar)

2011-2012, åren då vi kom varandra som närmast tror jag. Då fick jag se en helt annan sida av dig. Och vi skapade massor av roliga minnen ihop.

Du har alltid varit en väldigt varmhjärtad person, och ibland nog för mycket för ditt eget bästa. Du skyddar gärna oss omkring, men glömmer ofta dig själv. Jag såg dig växa, jag såg en sann glädje i dina ögon och i din själ. Du skrattade från ditt innersta. Men jag såg också hur du kämpade med mycket omkring dig, det som präglar var du står nu. Du var redan då en kämpe, du kämpade för dig och grabben, men även för många andra. Du fann ändå styrkan i att finnas där för mig och säkert för väldigt många andra.

Du är starkare än du tror, det får du aldrig glömma. Du måste nog ibland se tillbaka på tiden som varit med ett annat öga och se allt och alla du vunnit över. Se den starka sidan.

Du är en fin mamma, som går över berg och stockar för din son, och vi ser alla hur mycket du älskar han. Det har det aldrig i mina ögon varit någon tvivel om. So keep up the good work <3


Du är väldigt duktig på att ge kloka råd, du lyssnar helhjärtat och bryr dig inte om det är om och om igen. Du finns där. Det vet dem som känner dig, och tror tyvärr många utnyttjat denna fina egenskap du har. Men vet också idag att du är mer rädd om detta, om dig själv och ditt hjärta. Så håll fast i denna fina egenskap och ge den bara till dem bästa. Och var inte rädd för att be om hjälp tillbaka.

Du är ärlig och rak, utan att såra. Du kan lägga fram det snyggt om det skulle vara något problem, för du är ingen elak person.

Du är en fantstiskt rolig kvinna, med en humor helt i min smak allafall. Du är väldigt bestämd när du sätter den sidan till, för du vet vad du vill ha och hur du ska nå dit och ger dig inte i första taget. Du är värd så mycket mer än du ger dig själv ibland. Tro på dig själv som vi många andra gör.

Så jag hoppas innerligt du finner dig en bra man, en som finns där för dig i alla bra och dåliga stunder, som skrattar med dig och inte åt dig, som älskar dig precis som du är. En man som vill dig och C ert bästa. För jag vet du letar efter någon att dela vardagen med, och han finns där ute så ge inte upp. Han som får dig på fall får en kvinna med så mycket humor, kärlek och jävlar anama i sig så han kanske får sig en chock


Din offentliga person på blogg och i media då.. 

Ja, jag förstår inte hur du vågar vara så öppen, så ärlig och så personlig. Återigen vilken styrka du visar på! Att öppet berätta om allt från glädje till svåra saker, till bilder med olika sammarbete mm. Vet det är ett sätt för dig att må bra, men just att du VÅGAR. Wow. Det tycker jag är grymt. Nog absolut inte så enkelt som det ser ut för oss läsare, säkert tyvärr mycket skit med elaka kommentarer mm som du får ta, men du slutar inte. Det visar ju en del vem du gör det för och varför. Du hjälper nog fler än du vet med just din offentliga person genom att vara så öppen.


Summa summarum; tro på dig själv! Du har ju kommit så här långt och det är för DU gjort jobbet gumman. <3

Och vet du Tosse ? Låt dem snacka, låt dem hålla på, för dem som gör så mår inte bra själva, men det är alltid lättare att hacka på andra än att jobba med sig själv...


Tack för dina fina ord Nathalie!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Mina tankar
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

PiimPiina
PiimPiina,
Såååå fina ord om dig, verkligen. <3
nouw.com/piimpiina
Johannna
Johannna,
älskar dina sånna här inlägg<33
nouw.com/johannna
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
älskar dessa inlägg du skriver
nouw.com/jagochminahjärtan
Så fint inlägg, så gulligt av din vän att skriva ett inlägg om dig och er vänskap 😊. Roligt och unikt koncept 😊
www.saramadeleine
katjaziden
katjaziden,
Åh vilka fina vänner du har ❤️
nouw.com/katjaziden
Marie,
Ohh så kärleksfullt <3
sweetwords.se
Ullie,
mysigt med såna ord. ja du ÄR fin Jennifer alltid <3
weberskold.blogg.se
Charlotte,
Åh, roligt inlägg! Har också haft liknande där folk i min närhet fått svara på frågor om mig. Jätteroligt! 😃
www.charlottelinden.se
Idamida
Idamida,
Så fint och underbara inlägg 😊 <3
nouw.com/idamida