Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag villhöver: Viktor Frisk X

I samarbete med Guldfynd

Sponsrat inlägg, innehåller adlinks!

Hallååååå kolla här liksom!

Viktor Frisk har släppt en egen smyckeskollektion hos Guldfynd!

Jag villhöver verkligen de två armband som du ser på bilden ovan!! Om min ekonomi tillåter så ska jag köpa dem till mig själv i 35 års present i slutet av sommaren!

Har du någon speciell smyckeskollektion som du verkligen gillar?

Om Viktor Frisk och Viktor Frisk X:

"En stilren och minimalistisk kollektion med silversmycken och klockor som speglar Viktor Frisk personliga smak och är designad för att passa alla."

Viktor Frisk är en av Sveriges mest kända influencers och medieprofiler. Han ingår i duon Samir & Viktor som har tävlat flera gånger i Melodifestivalen och medverkat i andra tv-program som t.ex. Över Atlanten och Let's dance. En av Viktors drömmar och mål har länge varit att få designa sin egen smyckeskollektion vilket gör oss ännu väldigt stolta över det här samarbetet!

Kollektionen ligger Viktor varmt om hjärtat och han har varit väldigt involverad i designprocessen och består av smycken i sterling silver eller läder samt klockor. Hans tanke är att så många som möjligt ska kunna bära kollektionen, flera av smyckena är av unisextyp och kommer i olika storlekar eller längder. Viktor beskriver sin smak som minimalistisk, stilren och klassisk vilket också avspeglas i designen.

20% rabatt..

Nu får du 20% rabatt på hela Viktor´s kollektion inne hos Guldfynd med en rabattkod som han själv delat med sig av på sin Snapchat och på sin Instagram.

Koden är:

VIKTOR20

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så fina armband!
nouw.com/psykiskohalsablogg
Emma Engström,
Har helt missat detta, har inte jättebra koll på honom men han är ju härlig! 😃
nouw.com/emmaengstrom