Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag vill så mycket: jag vågar så lite!

Det är så mycket tankar just nu. Mer vissa dagar, mindre andra dagar. Men de är där hela tiden.

Jag har riktigt svårt för att sortera dem. Jag vet inte vilka jag ska pusha bort. Jag vet inte vilka som är värda att lägga energi på. Jag är verkligen expert på att överanalysera, det har jag tyvärr alltid varit!

När jag är inne i en sådan period som jag är nu så kan hjärnspökena vara hemska, det har jag erfarenhet av sedan innan..

Jag är den personen som gärna vill kunna ta en dag i taget, men det är väldigt svårt! Jag behöver rutiner, struktur, framförhållning i mitt liv.. Det menas dock inte med att jag har bråttom någonstans, med någonting!

Jag vill så mycket! Jag vågar så lite.

Jag är i en situation just nu där jag inte riktigt vet hur läget ligger till. Allt kändes jätte bra fram tills för några dagar sedan. Jag vet inte om det är min ångest samt min dåliga självkänsla som gör att det känns så här, eller om det verkligen är så här om man säger. En av känslorna som har uppstått (kom typ under helgen) är att detta (vad detta nu är)håller på att dö ut..

Om det verkligen är på det viset så känns det väldigt tråkigt, från mitt håll iallafall, då jag har skrattat mycket mer, jag har känt mig mycket mer avslappnad, jag har känt mig omtyckt på riktigt, jag har känt mig uppskattad.. De positiva "listan" jag har känt kan göras lång.. Det var väldigt väldigt längesen jag kände allt de!

Något har förändrats, frågan är bara vad? och varför?

Jag blir väldigt tillbakadragen när jag känner av minsta lilla osäkerhet, det spelar ingen roll vad det än är i för situation!.

Jag vill lyfta ämnet, men samtidigt inte, då jag inte vill vara för på, men samtidigt vill jag vara ärlig. Jag tog upp hur jag kände med Sanna idag när hon var här. Hon tyckte jag skulle låta det gå lite tid till, så det kanske inte är min ångest som gör att det känns så här, jag är inne i en mindre bra period just nu.

Jag känner mig jätte dum just nu, men jag har lärt mig genom åren att ta mina känslor på allvar. Sedan får folk ta mig för den jag är liksom..

Nu spårar mina tankar in på något helt annat så nu ska jag avrunda här känner jag..

Men jag kommer avvakta lite. Ta mig ur denna perioden. Känna av läget lite.

Gillar

Kommentarer