Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag vill kontakta dig HELA tiden men..

.. jag är så jävla rädd!

Varje dag vill jag skriva till dig. Fråga hur du mår. Fråga vad du gör. Fråga om du vill träffas. Fråga om du vill powerwalka. Fråga om du vill kolla film. Fråga om vi ska ta en grogg eller två ihop. Fråga om vi ska gå på HIF tillsammans.

Jag tycker om dig Men jag är livrädd 💔

S, jag har alltid tyckt bra om dig och på den senaste tiden har du börjat betyda mer och mer för mig.. Detta gör mig livrädd..

Livrädd för att det bara är jag som känner så här. Livrädd för att falla ordentligt för dig. Livrädd för att bli kär. Livrädd för att säga de sakerna jag sagt till dig de senaste gångerna vi har träffats. Livrädd för att bli sårad. Livrädd för att kanske riskera en fin vänskap.

Sandra och Stoffe är de enda som vet vad jag tycker och känner. Jag pratar med dem om detta väldigt ofta, för ja jag är en sådan människa som överanalyserar allt..

Känner du minsta lilla som jag gör så snälla hjälp mig på vägen.


Detta enda jag vet just nu är att du är en av väldigt få som jag litar på till 110%

Som jag skrivit innan så har jag valt att stänga av kommentarerna till de mest personliga inläggen pga den elaka människa som kommenterar min blogg anonymt regelbundet.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer