Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag vill inte blogga längre.

Hej mitt i natten.. 


Jag är väldigt off här i bloggen, jag vet. Så här off har jag aldrig tidigare varit. Men jag orkar inte mer, jag vill inte mer. Vill du ha uppdateringar från mig så ska du helst följa mig på Instagram.

Som vanligt kan jag inte somna. Tröttsamt är bara förnamnet.

Igår, fredag, så hjälpte jag min lillebror Marcus att komma iordning i sin nya lägenhet. Vi käkade även på IKEA, då var Emma också med!

Imorgon kommer Casper hem ❤️ Blev en kort pappa vecka för honom, då J ska opereras nästa vecka. På söndag blir det lugnt. På måndag börjar Casper skolan igen samt jag ska på dejt på kvällen!

Jag har fördelen att Casper är så gammal som han är, 13 år snart, då jag kan åka iväg några timmar under dagen/kvällen. Än har han dock inte sovit själv i lägenheten. Jag Är lite osäker på det..

speciellt då det var någon som knackade på mitt köksfönster för en stund sen. Jag försökte ringa Sandra, men inget svar. Marcus ringde nästan direkt. Jag lugnade ner mig lite med honom i telefonen. Jag kommer att sitta upp och sova, om jag nu somnar. Kommer inte kunna slappna av.


Jag har färgat mitt hår jätte rött..


Jag trivs bäst i denna hårfärgen. Jag hade den för något år sedan och stormtrivdes!


Vilken hårfärg trivs du bäst i?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen
  • Nära Unnamed Road, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Jenniey Love,
Tråkigt att du ska sluta blogga, men förstår också beslutet. Det är inte roligt att blogga om det mer känns som ett tvång. Fy vad läksigt att någon knacka på fönstret, får hoppas det inte händer fler gånger.

Du blev jätte fin i rött hår underbara du! Massa kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
Mypreciousfamily
Mypreciousfamily,
Jag har bytt färg som andra byter trosor. 😂 trivs i det mesta men nu när jag lugnat mig med färgning så återkommer jag alltid till blont. Minst arbete med det och på mitt fina tunna hår gör blekning att det är lättarbetat. Förstår dig med bloggen. Är också i valet och kvalet. ❤ Men vi ses på Instagram. 😍
nouw.com/mypreciousfamily
Lene,
Om du inte orkar och inte vill blogga nu ska du inte heller göra det. lusten kommer säkert tillbaka så småningom. Du ska göra det som känns rätt för dig.
Ha en fin lördag
Kramar
Lene
www.nouw.com/mingyllenesparv
misslindhe
misslindhe,
Jag känner detsamma, har tröttnat som fan på bloggen, men jag älskar att skriva, älskar att blogga förstår inte vad som händer 😟 Det är så tråkigt!
nouw.com/misslindhe
Maria,
Vad bra det blev med rött. Jag har också haft rött några gånger och även en hel del andra färger, men de senaste åren har det bara varit svart och det är den färg jag trivs bäst med.
www.iamiamarias.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Jag har också färgat håret rött och det trivs jag också bäst med. Blogga när du vill inte bara för att❤
nouw.com/amandizan
Yela,
Gillar din blogg vännen men förstår dig, inte kul när man själv inte har lust! Har själv slutat i perioder & paus kan göra så mycket. Hoppas du kommer tillbaka i framtiden men under tiden följer jag dig ju självklart på instagram 😃❤️
nouw.com/beautyela
linda,
tråkigt att du ska sluta blogga. hoppas du snart gör det igen ibland behöve man en pause.
Jag brukar färga mitt hår lite brunare men har ju börjat få lite silver hår som jag kallar det och då är det ett måste för mig att färga håret..
Ha en bra dag
lindasfamiljeliv.bloggplatsen.se/
Josse,
Tror du känner såhär för du känner du måste uppdatera och skriva. Istället för att göra de när du vill och inte känna press. Då försvinner de roliga i att blogga. Kram
www.josefines.nu
lillfoppan
lillfoppan,
Har också kännt lite så med bloggandet nu på senaste tiden!
nouw.com/lillfoppan