Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag valde att försöka glömma det som hänt och jag förlät honom!

Nu kommer vi till det där ämnet igen. Det där ämnet som är tabu att prata om. Det där ämnet som ger mig kalla kårar. Det där ämnet som idag har gjort så att jag är så rädd.

Ett av mina ex var otrogen mot mig. Det tog inte många månader in i förhållandet innan det började. Och det höll på under rätt lång tid. Jag fick många anonyma kommentarer i min blogg och jag fick höra rykten, men jag är den som inte tror på rykten, så jag tänkte som så att om det stämmer så kommer sanningen fram för eller senare. Det tog ett bra tag men till slut så kom sanningen fram.. Och det stämde!

Mitt hjärta gick i en miljon bitar. Min självkänsla försvann. Mitt självförtroende sjönk till botten.

Tyvärr så valde jag att försöka glömma det som hänt och jag förlät honom. Min ilska gick istället ut över personen som han var otrogen med. Det var verkligen fel av mig, jag ångrar det nått extremt! Jag har bett om ursäkt till personen och hon har godtagit den. Hon har bett om ursäkt till mig och jag har godtagit den.

I och med att jag valde att förlåta honom så framkallades en extrem svartsjuka och ett sjukt kontrollbehov från mitt håll. Jag blev en människa som jag inte kände igen. Jag blev rädd för mig själv!

Man kan nästan säga att förhållandet blev destruktivt då jag plågades varje dag av det som hade hänt. Absolut var det mitt fel till viss del att jag mådde så då jag valde att fortsätta med honom.

Om du blir bedragen så skyll inte det på dig själv och skyll inte det på den tredje parten. Skyll det på din partner! Är din partner otrogen så älskar människan inte dig! För hur kan man medvetet såra en människa man påstår sig älska på ett så nedvärderande sätt? Hur kan man sticka kniven i ryggen och rycka ut hjärtat ur bröstkorgen på den man påstår sig älska? Nej nej så fungerar inte kärlek!

Jag kommer aldrig någonsin ens tänka tanken på att försöka förlåta något sådant igen. Skulle jag ha oturen att vara med om något sådant här igen så kommer jag att lämna direkt! Utan ens blinka! Jag vet vad jag är värd och jag vet vad jag förtjänar! ❤ INGEN förtjänar att bli behandlad på ett sådant här sätt!

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha ut av detta inlägget. Jag ville nog mest lätta på mitt hjärta. Detta är första gången jag skriver detta rakt ut!


Tryck på hjärtat nedan om du gillar denna typen av inlägg!

Följ mig gärna på Blogkeen och Instagram!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Mina tankar
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Håller med dig. Otrohet är det värsta jag vet :/
evahle.se
Jennie ,
Fina Jennifer<3 du förtjänar så mycket bättre.
nouw.se/jenniejuhlin
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack så mycket gumman <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Nathalia,
Oj detta hade kunnat varit,jag som skrev. Din text gick rakt in i hjärtat så mycket var likt mitt liv med ex maken,kram.
nathalias.blogg.se/nattisnyaliv/?tmp=3783
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Så hemskt att så många känner igen sig i det jag skriver 😟 Jag blir rädd för vårt samhälle..
nouw.com/jenniferssynpalivet
Anita,
Usch vet hur det känns.. För jävligt..
siliiins.blogg.se/
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Annelie,
Otrohet är det värsta man kan göra mot en människa,, ja om man nu bortser från både fysik & psykisk misshandel.
Jag fattar inte heller att en person kan stå framför en och säga de magiska orden "Jag älskar dig" samtidigt som han har haft och kommer att ha sin "snorre" i någon annans "mutta" *sorry att jag skriver så här*
Men, jag går igång något så förbannat när någon är otrogen.
När någon har gjort en sådan sak mot en och man är så förbannat dum (ja, för det är man) och förlåter grisen.... då är det inte alls KONSTIGT att kontrollbehovet kommer.
Samma sak om man levt ihop med någon som ljuger om nästan allt.... tills slut så litar man ju inte på något.
Å det värsta är... att allt detta man har varit med om,,,, det förstör ju så mycket för en i framtiden med nya partners.
Lycka till vännen, den dagen du träffar han med stort H.
Kramar om Annelie
gifta6570.bloggplatsen.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Det är kränkande och förnedrande 😟 Nej det har jag heller aldrig förstått.. Ingen fara, vi har yttrandefrihet i Sverige av en anledning 😉 Ja det där med lögner om allt och alla känner jag också igen från samma förhållande 😟 Inte konstigt man har problem med att lita på folk 😟 Tack vännen, kram <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Inaa H. Foose,
Jag kan känna igen mig. Jag var i ett förhållande innan jag träffade min man där jag nu insett att jag kom alltid på 2a plats. Ibland fick jag vänta i dagar på att kunna få prata med honom (var långdistans). Men jag förlät honom hela tiden, för ja - man var ju kär.
Sen efter hans mamma nästan gick bort i en hjärtinfarkt så blev det som en "paus", där jag sa att jag finns här och väntar på dig. Ett par veckor senare fick jag se att han var i ett nytt förhållande - visade sig att de dejtat i flera månader...
Jag kände mig så förnedrad och sparkad på att jag försökte ta mitt liv, och lyckades nästan.
Sedan träffade jag min nuvarande man, och vi har hållit ihop sen första gången vi pratade ♥
Man ska inte ge sitt allt för en loser har jag insett, jag var så nära att förlora ALLT jag har idag 5 år senare!!
www.ladyinaa.blogspot.se
Christer Holm,
Otrohet är något av det vidrigaste jag vet, det har hänt mig med . Har blivit så dragen vid näsan att det tog lång tid för mig att inse att alla är inte som de var..
christerholm.nu
ullie,
så fint utav dej od u är en fin person o ja är glad ja känner dej <3 kramar o grattis igen till jobbet igen
weberskold.blogg.se