Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag skäms något så enormt; men detta var sista utvägen då denna månaden är kaos!

Goddag fina du!

Jag hoppas att din dag har börjat bättre än min iallafall!

Idag har jag gjort en sak som jag skäms jätte mycket för. Jag har aldrig någonsin trott att jag skulle behöva be om den här sortens hjälp men denna gången var jag verkligen tvungen, för att jag och Casper ska ha en chans att överleva fram tills löning. Men tyvärr så fick jag ingen hjälp.. Nu vet jag inte alls hur jag ska göra. Detta var verkligen sista utvägen. Det blev kaos denna månaden då a-kassan inte tar hänsyn till att min första lön är innestående.

Nu förstår jag en viss del av kampen mamma gick genom när jag bodde hemma, dock var hon ensam med tre barn och jag har ett.. Men jag förstår hennes tankar, oro och frustration.

Jag har förberett en budget bok de senaste dagarna för att kunna få kontroll över min ekonomi. Jag fick tyvärr aldrig lära mig sådant här under min uppväxt och det är väldigt jobbigt. Men nu ska jag göra allt jag kan för att få ordning på allt och jag kan inte göra mer än mitt bästa!

Jag och Sandra tog oss en promenad i förmiddags, i hopp om vissa saker, men tyvärr gav det inget. Kan säga att min feber blev inte heller mildare, men detta var ett måste då det hade med ovanstående meningar att göra.

Ångesten är på besök extremt just nu, men jag försöker kämpa.. ❤

Snart kommer Casper hem för skolan (Eller ja om lite mer än en timme..). Jag ska nog lägga mig på soffan en stund igen innan han kommer, har precis fått i mig en lätt lunch nu mellan mina hostningar. Krya på mig liksom!


Det bästa och skönaste jag gjort på länge var igår när jag tog ett långt varmt bad.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer