Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Jag nappade direkt!

Hej söndag & hej fina du!

Hur mår du idag? Har du haft en bra helg?

Jag mår bra och har haft en jätte bra helg tillsammans med grabben min och några vänner!

I fredags var jag på möte och det resulterade i att jag ska börja arbetsträna i en butik imorgon nere i stan! Jag är riktigt taggad kan jag tala om! Ska bli riktigt kul! Ska börja med 4,5 timmar/5 dagar i veckan i två månader.. Du som är vän med mig på Facebook kommer se vilken butik det är imorgon när jag checkar in. Har du vägarna förbi butiken som kom gärna in och säg hej vettja!

Igår (lördag) var det verkligen full rulle hela dagen. Sanna kom hit vid lunch och hjälpte mig ut med min soffa på inglasningen och hjälpte mig att inreda samt tvätta fönsterna på inglasningen (blir aldrig bra när jag gör det så hon brukar hjälpa mig med det). På eftermiddagen kom två vänner till mig med min nya soffa, min killkompis har flyttat utomlands så han behövde bli av med den så jag var inte sen på att nappa! Därför jag tog ut den gamla soffan på inglasningen tidigare på dagen.. Sanna´s karl och hans barn kom hit en runda på eftermiddagen också så Casper var ute en runda med L och I, tror de spelade basket. Sen på kvällen så kom Adrian och Dahlen hittog vi någon öl och snackade och flamsade. Skönt och kul med sällskap sådär på kvällen, speciellt när det är med vänner som jag inte träffar så ofta!

Visst blev det snyggt med den nya soffan!?!

Idag startade jag och Casper dagen i soffan där ute med kaffe och Netflix/Youtube. Jätte mysigt! Jag älskar verkligen när jag och grabben hänger tillsammans!

Jag har kommit igång med mina powerwalks igen så jag snart ut på den tänkte jag. Jag och Sanna kör en squats-utmaning också, så de ska med göras när jag kommer hem igen..Sanna och Kosta kommer en runda ikväll.

Jag vet att jag har varit dålig att svara på dina kommentarer, jag ska bli bättre! Jag är dock inne hos dig (de flesta) dagligen och läser.. Ska sätta mig senare ikväll och svara på kommentarer och svara på lite mail tänkte jag.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer