Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag minns knappt sist jag levde en dag..

Godmorgon fina du!

Jag hade svårt att komma till ro inatt, massor av tankar.. Som jag försökte trycka undan/ignorera, men det gick inte riktigt som jag ville kan jag tala om!

Min "resa" har inte gått så bra den senaste veckan om jag ska vara helt ärlig! Jag är fullt förstående med att jag kommer stöta på bakslag i kampen att ta mig till toppen. Ingen är perfekt och vi alla kämpar med egna demoner och tar oss genom våra egna resor, vissa av oss har det lite lättare och vissa av oss har det lite svårare,, så är det här i livet! Det bästa vi alla kan göra är att leva här och nu, i nuet och ta en dag i taget! Försöka att inte se en del saker som ett hinder, det gäller att försöka se det som en vägbula istället!


Texten nedan hittade jag på facebook igår och den stämmer till punkt och pricka:

"Det som jag inte fattar är: hur i hela världens namn ska jag kunna få en chans till att må bättre då ångesten alltid står vid sidan om mig och är alltid redo att fälla omkull mig så fort det går bra för mig?!?
Som en äcklig huggorm biter den tag i mig utan att jag ens fått en chans att försöka försvara mig!
Den lilla djävulen klarar ingenting själv: eftersom han jämnt och ständigt måste dra ner mig för att han själv ska bli nöjd!
Jag minns knappt sist jag levde en dag utan ångest!💔"


Nu försöker jag ta nya friska tag; jag hoppas du får en fin och bra lördag!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Veiken,
Livet är en bergoch dalbana för oss allihop, men det måste vara förfärligt när ångesten griper tag i en. Hoppas du snart känner dig bättre!
www.veiken.se/
Pia,
Det går upp och ner här i livet. Ta hand om dig. Styrkekram!
www.piaw.se
Pia
IP: 82.99.3.229