Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag minns knappt sist jag levde en dag..

Godmorgon fina du!

Jag hade svårt att komma till ro inatt, massor av tankar.. Som jag försökte trycka undan/ignorera, men det gick inte riktigt som jag ville kan jag tala om!

Min "resa" har inte gått så bra den senaste veckan om jag ska vara helt ärlig! Jag är fullt förstående med att jag kommer stöta på bakslag i kampen att ta mig till toppen. Ingen är perfekt och vi alla kämpar med egna demoner och tar oss genom våra egna resor, vissa av oss har det lite lättare och vissa av oss har det lite svårare,, så är det här i livet! Det bästa vi alla kan göra är att leva här och nu, i nuet och ta en dag i taget! Försöka att inte se en del saker som ett hinder, det gäller att försöka se det som en vägbula istället!


Texten nedan hittade jag på facebook igår och den stämmer till punkt och pricka:

"Det som jag inte fattar är: hur i hela världens namn ska jag kunna få en chans till att må bättre då ångesten alltid står vid sidan om mig och är alltid redo att fälla omkull mig så fort det går bra för mig?!?
Som en äcklig huggorm biter den tag i mig utan att jag ens fått en chans att försöka försvara mig!
Den lilla djävulen klarar ingenting själv: eftersom han jämnt och ständigt måste dra ner mig för att han själv ska bli nöjd!
Jag minns knappt sist jag levde en dag utan ångest!💔"


Nu försöker jag ta nya friska tag; jag hoppas du får en fin och bra lördag!

Gillar

Kommentarer

znogge,
Ångest är otroligt jobbigt. Tyvärr är det så att man måste nästan ha upplevt det själv för att förstå hur jobbigt det är. Oro är en sak men ångest något helt annat.
znogge.wordpress.com
Carolina,
Trist när ångesten grabbar tag i en sådär! Det där med att inte hinna försvara sig i tid är jätte besvärligt och alla overklighetskänslor dyker upp i huvudet. Det är då aldrig roligt 😟 hoppas att det blir bättre för dig <3
knaset.com
Annie - Stora Små Äventyr,
Jobbigt med lite bakslag! Men tycker att det verkar vara en bra inställning att se det som en vägbula istället för ett stort hinder. Ta hand om dig! Kram
biglittleadventures.se
FSHD Daniel,
Låter som en bra inställning. Utmaningen är att lyckas hålla sig kvar på den vägen och inte bli påverkad utav yttre faktorer. Lättare sagt än gjort, jag vet, men jag hoppas du känner att du gör framsteg. Ta hand om dig 😊
www.fshddaniel.blogg.se
Yasmine,
Hoppas du fick en fin dag fina du <3 KRAM
yasmissy.blogg.se
Yasmine,
Hoppas du fick en fin dag fina du <3 KRAM
yasmissy.blogg.se
Fy då, sån där känsla är aldrig rolig 😟. Man kommer in i perioder i livet när allt bara är tufft för en :/.
www.saramadeleine.se
Fy då, sån där känsla är aldrig rolig 😟. Man kommer in i perioder i livet när allt bara är tufft för en :/.
www.saramadeleine.se
Veiken,
Livet är en bergoch dalbana för oss allihop, men det måste vara förfärligt när ångesten griper tag i en. Hoppas du snart känner dig bättre!
www.veiken.se/
Pia,
Det går upp och ner här i livet. Ta hand om dig. Styrkekram!
www.piaw.se