Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag måste rädda mig själv!

Jag må vara självisk. Jag må få folk att rynka på ögonbrynet. Jag må få folk att tänka WTF?! Jag må få folk att tro att jag vill inte ha dem i mitt liv. Jag må få folk att ta avstånd från mig nu.

Men vem är viktigast i mitt liv? Du eller jag?

Jag vet att folk kommer säga att vara självisk är inte jag. Jag fungerar inte så. Men jag måste fungera så nu! Jag måste rädda mig själv!

Jag vill mer än gärna ha dig kvar i mitt liv. Jag vill aldrig förlora dig. Men jag håller på att förlora mig själv och det är inte rätt..

Jag gör detta för att jag ska kunna må bra. För att jag ska kunna få ett bra liv och en bra framtid!

Det är två personer som vet exakt vad det är jag går genom just nu, och fler kommer inte att få veta! Dessa två litar jag på till 200% så därav har jag valt att berätta för just dem: F och S.

För jag behöver stöd under denna resan, det är en sjukt jävla svår resa jag har påbörjat som vissa dagar kommer kännas hur bra som helst, men även vissa dagar som kommer att kännas som att jag bara vill ge upp allt.. Självklart finns det några till som jag litar på, men jag har valt att inte dra in för många i denna resan!

Jag har pratat med en bekant som gått genom liknande och det gick så pass långt att han fick säga upp kontakten med alla (familjen, bästa vännen) och han fick flytta från Helsingborg. Så långt vill jag inte behöva gå. Därför tar jag tag i detta på riktigt nu, en gång för alla!!


Dag 2..

Jag är inne på min andra dag, den har jag varit på många gånger under de senaste året.. Det är efter dag 3 som det börjar bli jobbigt på riktigt. Där av jag startar allt innan den dagen kommer! För att jag inte vill falla tillbaka för att jag var "oförberedd" eller hur jag nu ska uttrycka mig..

Målen för idag är:

Gå upp, lämna soffan (Done)

Ta alla vitaminer

Ta en dusch (Done)

Laga middag

Tänka positivt

Ta hand om Casper (Det sitter i ryggmärgen så det gör jag automatiskt)


Det är inte många mål, men det är de viktigaste målen just nu och så här kommer det att se ut de kommande dagarna..


Jag hoppas på din förståelse och ditt stöd under denna resan, för den kommer bli lång och jobbig!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Även om jag inte vet allt så stöttar jag på avstånd, det vet du <3 Låt det ta sin tid. Kram vännen <3
nouw.com/angelicaelversson
Heléna,
Massor av kramar till dig vännen!!!
lehdla.blogg.se
Det är så viktigt att ta hand om sig själv för det är en själv som är viktigast. Ta hand om dig <3
evahle.se
znogge,
I skarpt läge vet man vilka personer man ska anförtro sig åt. Klokt att hålla fast vid det. Bra att du nådde dagens mål.
znogge.wordpress.com
Pauline,
kramar! så bra med mål för dagen
lillafrokenhurtig.blogg.se