Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag kommer sakta ner rejält!

Helt ärligt så är jag rent jävla slutkörd!

Att leva med utmattning samt daglig ångest och samtidigt ta hand om en tonårsgrabb med NPF, ta hand om en energisk och busig valp samt jobba inom serviceyrket där det är full rulle hela tiden.. Samt ha det bagaget jag har..


Livet är verkligen tuffare än vad jag någonsin hade annat!

Jag har kommit till insikt att jag måste hitta en jämn väg i mitt liv där jag orkar med min grabb, valpen, jobb OCH mig själv. Just nu orkar jag knappt med de tre förstnämnda..

Jag har gått in i väggen en gång tidigare och nu står jag preeecis framför den igen!

Därför vill jag just nu enbart fokusera på mig själv och min lilla familj (Casper & Malte)!


Jag orkar inte mer! 

Jag är trött ALLTID. Jag försover mig även fast jag somnar i rimlig tid på kvällarna, jag tröstäter, jag festar för att slippa tänka, jag orkar inte aktivera mig fysiskt, jag orkar inte och känner ingen glädje i den enda hobbyn jag har (mina sociala medier), jag är alltid irriterad, jag trivs inte någonstans, jag gråter mig till sömns 9 av 10 kvällar, jag vaknar av mardrömmar var och varannan natt, jag har slutat skratta på riktigt, jag glömmer bort saker som egentligen är så självklara att man som människa OCH mamma ska komma ihåg.. listan kan göras lång!


Ha förståelse!! Jag orkar inte just nu!

Jag skriver inte detta för att någon ska tycka synd om mig, jag skriver detta för att du; min vän och min familj, ska ha förståelse ifall jag inte svarar när du hör av dig, ifall jag inte vill träffas och ifall jag någon gång bestämmer mig för att hitta på något men avbokar.

Jag har även bestämt att sakta ner tempot på mina sociala medier. Jag kommer inte vara lika aktiv och idag ska jag maila mina samarbetspartners och förklara läget för dem så får de själva ta ställning om de vill fortsätta samarbeta med mig, fast i mitt tempo, eller inte alls.


Ha tålamod för jag kommer tillbaka! 

Jag ska bara hitta rätt balans i livet; i mitt liv, balansen som passar mig!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Viktigt det där med att "varva ner" ... det kommer du klara. 😊
nouw.com/marbellatanten
nobodyals
nobodyals,
Styrkekramar och du kommer att komma tillbaka men låt det ta tid
nouw.com/nobodyals