Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag hatar dig, jag fucking hatar dig!

Detta är första kvällen på väldigt länge där jag känner av min extrema hemska och rent av för jävliga ångest!

Jag satt lutad med ryggen mot min sänggavel med laptopen i knäet och hade precis startat en serie jag följer via Netflix.. Då hunger det till i bröstet och tårarna börjar rinna längst mina kinder..

Jag blir rädd.. Jag blir chockad..

Jag har fantastiska @AngelicaElversson i messenger på Facebook och skriver till henne direkt. Hennes första ord lugnar mig.. Hennes fortsatta ord lugnar mig ännu mer.. Hennes ord får mig att inte bryta ihop och får mig att inte få en riktigt stor attack!

Jag vet inte hur många gånger denna kvinnan har funnits vid min sida de senaste månaderna och fångat upp mig under tiden jag faller och de gånger jag redan har fallit.. Denna kvinnan är min hjälte! Jag har henne att tacka för de gånger jag suttit helt ensam mitt i nätterna och hon har torkat mina tårar (via messenger) med sina ord.

Tack min fina fantastiska vän! 💙

När jag har lugnat ner mig lite men fortfarande andas väldigt tungt ringer min bästa vän Sanna. När jag hör hennes röst lugnas hela jag ner och vi har ett telefonsamtal på över 1 1/2 timme där jag andas mer och mer avslappnat för varje minut som går. Utan att hon ens vet om det (jag nämnde inte ett ord till henne om hur jag kände ikväll) så stoppade hon min ångest från att stiga upp till ytan flera gånger!

Denna kvinnan är i princip den enda jag sänker min mur för när jag mår dåligt. Hon är den enda som jag ens försöker släppa in när jag mår som mest dåligt! Hon har fått stå ut med mycket med mig som vän, men hon är stark som står kvar vid min sida än idag!

Tack världens bästa Humle! 💙


Jag hatar denna fucking äckliga ångest!

Kommer det alltid att vara så här?


Jag vill inte mer. Jag orkar inte mer.

Jag vill bara få må bra!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer