Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag har slutat med mina p-piller.Godmorgon!
Äntligen är det fredag och en barnledig helg är på ingång!

Casper är precis iväg skickad med skoltaxin och jag dricker mitt morgonkaffet och håller på att gå genom helgen i huvudet. Ja jag gillar planering och vara steget före..

Idag ska jag sola och powerwalka, annars inga planer förren ikväll och då ska jag iväg och dricka lite vin.
Vad ska du göra idag?

För någon vecka sedan så pratade jag med min fantastiska vän Johanna som kan det mesta om det mesta. Vi kom in på min ångest och mina p-piller. Och ja som jag misstänkte så var biverkningarna depression/ångest. Jag var i valet och kvalet att sluta med dem och bestämde mig för att ringa min barnmorska dagen efter.
Efter ett samtal med barnmorskan, som precis som mig och Johanna inte alls hade haft en tanke på att min ångest hade kunnat förvärras, så slutade jag med mina p-piller.
Nu några veckor senare så är inte ångesten lika intensiv, den är där och det kommer den alltid vara, men jag känner knappt av den jämfört med innan.
Ja pratade med min barnmorska igår igen och slutsatsen är att min ångest blev hundra gånger värre av mina p-piller så p-piller är inget för min kropp.

Igår färgade jag håret och självklart blev det rött!
Brukar du färga håret?Här kommer mitt bidrag för dag 4 i Maxarnas fotoutmaning: Kärlek - Det finns ingen kärlek som är större för mig än den jag känner för min familj!
På denna bilden ser du: mig, Casper och min bror Marcus - tagen 2013.
Tryck på hjärtat nedan om du gillar denna typen av inlägg!
Följ mig gärna på Blogkeen och Instagram!


Gillar

Kommentarer

Sandra,
Åh så tråkigt att din depression/ångest ökade med p pillerna, tur att du slutade och att det känns lättare! du är så snygg i rött hår, verkligen din färg!!! <3
nouw.com/ssandras
Carro,
Snygg du blev i håret och skönt att det blivit bättre utan piller. Ha en underbar fredag
nouw.com/carroat
Sofie,
Åh vad bra att du slutat med dom då :Svar, förstår då att du är glad att träffa brossan. Bor han långt bort då?
nouw.se/wunderlich
Jennifer Queen,
Ja det känns bra 😊Lillebror flyttade till Borlänge trakten för någon månad sen pga jobb..
thequeenie.se
Jennifer Queen,
Tack, kram <3
thequeenie.se
Jennifer Queen,
Tack 😃 Ja känns jätte skönt 😊 Tack detsamma <3
thequeenie.se
Jennifer Queen,
Ja riktigt skönt 😃 Tack snäckan 😃 <3
thequeenie.se
Jennifer Queen,
Tack 😃
thequeenie.se
Christer Holm,
Det där med P-piller är lite till och från på olika individer, en del tål dem utan att det ger något alls. Andra blir det jobbigt både på det ena eller det anda sättet. Min flickvän nu som äter dem går det ganska bra med men hon hade en period innan som var jobbig med mycket blödningar mm. Min dotters mamma tålde dem inte alls, medans den flickvännen jag hade innan henne tålde dem hur bra som helst.
www.christerholm.nu
Jennifer Queen,
Ja så kan det mycket väl vara
thequeenie.se