Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag har konverterat..


Fredag och helgen är kommen!

Detta är femte helgen som jag inte festar.. Under många år så har jag festat varannan helg när Casper har åkt till sin pappa (jag var rädd för ensamheten), men inte en enda droppe alkohol här inte under den senaste tiden! Nu trivs jag mycket mer vid att vara själv, jag tror att mycket har att göra med att jag börjar trivas i lägenheten; nu börjar jag få det som jag vill ha det; snart kanske det kan bli min safezone!?!

Innan idag var jag och Sanna på Maxi en sväng, handlade inför helgen. När jag kom hem så fick jag fikabesök av @Nielsentosen 💙 Jag bjöd på kärleksmums som jag bakade igår och kaffe. Emilia hade med sig en telefon till mig, tack gumman; lifesaver alltså!! Det var dock en Iphone.. Alltså har jag konverterat/ bytat sida från Samsung till denna.. Känner mig lite som en svikare haha nu har jag en 6s plus. Detta är andra gången i mitt liv som jag äger en Iphone. Ja jag gillar android mer än apple men nu får jag sänka mina krav..

Till middag blev det lasagne, sallad, vitlöksbröd och hemmagjord vitlökssås (Första gången Casper smakade såsen, trots jag gjort den i många år; och han älskade den!)..

Nu ligger vi i soffan under vars en filt och kollar på den nya serien Eagle (En serie i stil med SKAM) på SVTPlay, första avsnittet snart avklarat.

Vad har du gjort idag? Vad har du för planer ihelgen?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Maxarna,
Jag är trogen min Samsung. Alltid haft Sony innan men bytte senast till Samsung och älskar den.. Är Eagle bra? Inte hört om den men får känsla spana in den..
maxarna.com
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag har varit min Samsung trogen i mååååånga år också. Njae sådär bra måste jag säga, man jämför mycket med Skam kan jag säga 😋
nouw.com/jenniferssynpalivet
Hannas krypin,
Ända sedan jag skaffade smartphone har jag haft Samsung, skulle aldrig få för mig att byta till iphone. Förstår din känsla av att svika Samsung men du vänjer dig. Skönt med en lugn helg och så gott med lasagne.
hannafialotta.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja men kommer gå tillbaka till Samsung så fort jag kan 😋
nouw.com/jenniferssynpalivet
Hannas krypin
IP: 82.99.3.229