Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag har inte kontrollen och det är riktigt skrämmande!

Jag sov väldigt dåligt inatt, hade svårt för att somna och vaknade hela tiden. Har varit utan mina insomningstabletter i två veckor samt min behovsmedicin för ångesten. Jag tror att vara utan mina mediciner så har det bara gått ner för.. Jag tror det är en stor bidragande faktor till att jag låst in mig den senaste tiden och att jag nyligen gått in i denna depression. Ja jag vet att det är mycket prat om just detta nu, men det är ju faktiskt det som händer i mitt liv just nu, det är ju faktiskt mitt dåliga mående som har tagit över mitt liv just nu. Just nu har jag inte kontrollen kan jag tala om, och det ä riktigt skrämmande!

Lördag, barnledig över dagen, 29 grader, fullt solsken, små svala vindar, hög musik.. Det kan ju inte bli bättre alltså!!

Jag och mamma har suttit på "ängen" bakom hyreshusen jag bor i. Mamma i skuggan och jag i solen. I över tre timmar. Casper har varit iväg med min bror och company, stranden och sedan mat hemma hos brossan.

Nu kollar jag och Casper10 things I hate about you. När det är slut så ska jag liva i Female power på Facebook angående bland annat kroppsposivitet! Jag brinner ju verkligen för det ämnet!

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe så jag kanske orkar öppna ögonen ordentligt och piggna till inför liven..

Hur har din lördag varit?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
helt underbar hihi
nouw.com/soffiaz_85
johnssons
johnssons,
Åh aldrig roligt att sova dåligt och hålla på att vakna varje kvart hoppas du får sovit bättre snart<3
nouw.com/johnssons
Jasmine,
Hoppas att du snart sover bättre igen och att den nuvarande depressionen passerar snabbt. Ta vara på dig.

Svar: Tack för gratulationen!

Kram
rosanatt.blogg.se
Blackout
Blackout,
Har du en mild abstinens? Jag vet ju inte vad du tagit och i vilken dos och tid men det låter så till viss del. Har du fysiska symtom med?
nouw.com/blackout
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Zopiklon inför nätterna och Atarax vid behov på dagarna. Jag är trött och orkeslös. Orkar ingenting alls..
nouw.com/jenniferssynpalivet
Blackout
Blackout,
Ok. Ataraxen borde inte vara någon fara för abstinens men zopiklon borde du fasa ut. Det är en bensodiazepinsläkting. Ta knte bort allt pä en gång. Bryt den i småbktaroch ta bort en bit i tacet för att minska utsätt ing. Du ka tom ta en pytgebkt på dagen omdu bmivit väldigt beroende. Man jag skulle inte ta bort almt pö en gång om du ätir den länge och i hög dos.
nouw.com/blackout
znogge,
Det är verkligen jobbigt att inte kunna sova ordentligt så jag hoppas att det ska ordna till sig!
znogge.wordpress.com
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Får jag fråga vad det är för insomningstabletter du tagit? Har försökt själv sluta med det men sömnen funkar inte alls tyvärr så fick börja igen! Tror det kan va så till en början och att det blir bättre med tiden, men man får kolla lite hur livssituationen ser ut kanske ifall det är värt att trappa ner eller inte just då ❤️
nouw.com/emmaengstrom