Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag har alltid satt mina vänner framför mig själv!

Har du någon gång känt dig som en i mängden?


De senaste dagar så är det exakt så jag har känt. Jag är inte en prioritering hos någon annan förutom min son.. Och det gör mig arg och ledsen faktiskt. Jag känner mig verkligen som en i mängden.
Fine att vi alla lever olika liv men kan man inte ta sig tid till sina vänner ibland ändå? Jag är trött på att alltid finnas till/duga när DE har tid/lust..
Man läser och ser överallt att folk har kräftskivor, grillkvällar, vinkvällar, fester och inte en enda inbjudan får man.

Jag bjuder oftast in alla jag känner typ när jag ska ha någon tillställning, jag vill aldrig att någon ska känna dig bortglömd eller känna sig mindre värd än någon annan.
Vännerna har alltid varit betydelsefulla för mig, alltid! Jag har alltid satt mina vänner framför mig själv och detta är tacken man får liksom..

En i mängden var det ja..

Hej mitt i natten min fin vän eller min hemska ovän..

Hur mår du? Hur har din vecka varit?

Jag har kikat in här några gånger denna veckan, jag blir bättre haha. Börjar få tillbaka motivationen, och det gillar jag skarpt. Det som fick mig att få tillbaka motivation var när jag, Angelica och Thea startade gruppen på Facebook (du hittar länk längst ner i inlägget). Jag har alltid brunnit för att arbeta med sociala medier, så långt tillbaka som jag kan minnas.

Hösten är nog kommen känns det som. Stickad klänning och bomberjacka blev det när jag var ute idag. Dock ryktas det om att sommarvärmen ska komma på söndag igen, min födelsedag; bra tajming haha!

Idag (eller igår om vi tittar på klockan) åkte Casper till sin pappa direkt efter skolan. Jag var en runda hos min kära gudfar och i samma veva en runda med Sandra på Maxi i eftermiddags. Jag har kollat två lives på facebook under kvällen och nu ska jag jobba lite med mina sociala medier i samband med att jag tittar på The 100 på Netflix.

Vad har du gjort idag?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,
Du är viktigast i ditt liv, kram, 😊
nouw.com/joakimramqvisthallin
Carolina
Carolina,
Så trist när man upplever att man blir bortglömd av vänner. Fint att du har startat upp en grupp som du känner dig motiverad till att driva för att hjälpa andra 😊
knaset.com
IP: 82.99.3.229