Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag hade kunnat ligga

Godmorgon!

Jag hoppas du har sovit gott och drömt sött! Jag har vaknat några gånger då jag drömt lite.. Jag förstår inte; varför drömmer jag om denna människan!? Jag känner inte ens personen, vi har bara träffats en gång..

Igår vart en lugn dag. Jag höll mig hemma mesta dels av dagen, mådde inte alls bra. Jag ställde in dejten.. Det var nog pga både att jag är sjuk och för att jag blev skrämd.. På kvällen blev det en promenad med Sanna och Julia1,4 mil. När jag kom hem så blev det lite work inför eventet den 5 Oktober.

Idag har jag inga planer alls, förutom en promenad: såklart! Jag hade kunnat ligga kvar här i sängen hela dagen men jag har lite blogwork att ta tag i då helgen snart är här och då blir det inget sådant! Jag har några spännande samarbeten på gång, jag vill sååååååå gärna berätta, men jag kommer att vara tyst som en mus en tag till..

Hur ser din torsdag ut?

Jag hoppas att du får en fantastisk dag!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson,
Åh vilket kul samarbete!!
juliasvenssons.se
Emma Engström,
Ta verkligen hand om dig i massor! <3
nouw.com/emmaengstrom