Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag hade ändrat på både mitt utseende och min personlighet!

Vad hade du ändrat med ditt utseende och din personlighet om du hade fått chansen?

VI börjar med mitt utseende och där är det ju min kroppsform. Den kroppen jag hade i höstas är ju mitt mål att nå igen. Du kommer få se bilder från i höstas samt hur jag ser ut nu längre ner i inlägget.

Jätte många säger att jag ska vara nöjda medtanke på den resan jag har gjort sedan 2013. Men jag är inte nöjd i dagens läge och det är ju faktiskt jag som ska vara nöjd, ingen annan! Jag har gått upp massor sedan separationen med Mr Z. Jag kan knappt kolla mig i spegeln längre, det är ångest!

Även mina bröst - Jag ska göra ett bröstlyft i augusti så jag är så förväntansfull! Efter att ha blivit mamma samt att ha gått ner 60 kilo har satt sina spår kan jag säga. Att de kommer att åka en våning upp är jag merän nöjd med. En del frågar varför jag inte gör en förstoring i samband med lyftet, men jag känner inte att det behövs.

Bilder som är tagna nyligen!

Bilder från i höstas!

Vill jag ändra något med min personlighet?

Det finns inte så mycket jag vill förändra gällande min personlighet faktiskt.

Om jag nu måste nämna något så måste det vara att jag kan bli väldigt naiv och blåögd i vissa situationer och att jag alltid tror det bästa om alla.

Finns där något du vill förändra med ditt utseende och/eller din personlighet?

Vill du svara på någon av frågorna så gör det gärna i ett eget inlägg och länka till mig och @beckalindhe samt meddela oss så vi kan gå in och läsa.

Går du in här så ser du frågorna vi har svarat på fram tills nu.

Gillar du dessa inläggen? Finns det någon personlig fråga du hade velat att vi ska svara på? Skriv den i en kommentar så diskuterar jag din fråga med Becka och väljer vi att publicera den så får du självklart en länkning.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska verkligen bli så himla spännande att se hur dina fantastiska boobs kommer bli! Är verkligen så glad för dig vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag är såååå förväntansfull 😃 Tack hjärtat <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Johaannaa
Johaannaa,
Väntar också med spänning bör du gjort operationen 🤗🤗🤗👌🏼
nouw.com/johaannaa
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Åhhh jag med haha 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hade velat ändra på min kroppsform, men det är just det jag försöker göra nu ju =) Det får dock ta tiiiiiiid 😉 I min personlighet hade jag velat ändra så jag inte är så rädd socialt, och att jag inte nojjar och oroar mig för allt innan det ens sker.

Jag hade velat läsa om hur ni hade agerat om ni hade hittat en plånbok med 10.000kr i. Tänk er in i scenariot att det ligger ett körkort i så ni ser vem som äger plånboken - tar ni pengarna och lämnar plånboken och låtsas att ni aldrig sett pengarna eller tar ni pengarna och struntar i att lämna tillbaka helt - eller lämnar ni allt utan att ta något? Hur resonerar ni? Hur skulle ni gjort utifrån personliga åsikter och etik och moral-aspekten.
Skulle ni tänka/göra annorlunda om det var en plånbok med enbart pengar och kvitton, inga personliga tillhöriheter så som id/körkort. Känns det annorlunda att ta pengarna om ni inte vet vem som äger dom? Skulle ni ändå lämnat in till polisen?
nouw.com/frökenrödlök
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Kul att du svarade och tack för din fråga 😃 Ska prata med Becka om det 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Jag har inget med mitt utseende jag skulle vilja ändra. Jag är nöjd över hur jag ser ut. Men med min personlighet är där lite jag skulle vilja ändra på. Dock känns det svårare än att ändra sitt utseende. Allt tar lite tid. 😊
acinorev.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vad kul att höra att du är så nöjd 😃 Ja personligheten är nog svårare..
nouw.com/jenniferssynpalivet
Emma,
Det är SOL UTE!! Hoppas du får en fantastisk dag <3 Din blogg är grym <3
www.madurban.se
Wunderlich
Wunderlich,
Jag tycker du är super fin med tanken på den vikt nedgången du gjort. Men håller med dig där att det är man själv som ska vara nöjd 😘
nouw.com/wunderlich
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jeanette,
Tror aldrig jag blir helt nöjd med min kropp 😊 Finns alltid nåt att gnälla över känner jag, men något jag ändå lärt mig konstigt nog är att jag tycker mer om mig själv nu efter 3 barn än vad jag gjorde innan.
blogg.loppi.se/fruthomsen
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag tror aldrig man blir 100% nöjd..
nouw.com/jenniferssynpalivet
Johanna,
Hur grym är inte du?☺️
www.nouw.se/johannna
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Liw,
Jag hade velat säga nej oftare, kunnat tala lättare inför folk och velat få en vältränad mage...som några exempel 😃
www.liwslust.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack för att du svarade 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Anna hauffman,
Jag är helt för förändring om man själv vill... som du kanske vet 😊
annahauffman.vimenbarn.se