Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag ger dig 10 000 kr om du har sex med mig!

Jag börjar med att säga godmorgon!


Alltså jag undrar var världen är på väg!? Vart är respekten för människor?!

Jag fick meddelandena som du ser ovan för någon månad sedan på Badoo (har ej haft motivation till att dela detta tidigare) och jag blev verkligen helt jävla paff rent ut sagt!

Vad ger denna mannen friheten att skriva så här till mig? Och han har säkert skickat det till fler än mig!! Vad ger denna mannen (och andra män samt kvinnor) rätten att ens komma med sådana här förslag?

Visa lite respekt för fan!! Respekt både till mig OCH till dig själv!!

Jag blir arg över sådant här! Samt de så kallade män som skickar dickpics kors och tvärs över nätet! Tror du att det är den vi tjejer/kvinnor vill prata med? Nej det är dig, eller ja inte dig, men ja du förstår vad jag menar!!

SKAMLIGT!!!


Har du fått något sådant här meddelande någon gång? Har du fått en dickpic skickad till dig bara så där från ingenstans? 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Men jisses vilken jubel idiot. Undrar om han skulle våga komma med samma förslag öga för öga? Som är är har jag sluppit undan sådana meddelande.
kamillaskamera.com/
Silverblomma,
Ja..usch.. fattar inte att vissa faktiskt föreslår sånt..men det finns ju folk för allt
www.nouw.com/silverblomma
Marie,
Men oj vilken idiot och jag har lyckats slippa sådana meddelanden som tur var
sweetwordsbymirre.com
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men gud vilka sjuka meddelanden att folk ens kan skriva någåt sådant 😊
nouw.com/amandamalmflod
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Herregud! Tror faktiskt inte på det han skriver heller, helt sjuk människa!! Och sen, haha knappt inga punkter. Ussch vilket kräk!
nouw.com/angelicaelversson