Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag får skylla mig själv helt och hållet!!


Hur kan någon förstöra en annan person så pass mycket som den personen har förstört mig? Jag kommer nog aldrig få svaret på den frågan..

I varje j#vla situation så känner jag att jag behöver skydda och försvara mig själv pga det jag har varit med om.. Hur jävla förstörd kan man vara liksom? Samtidigt så får jag skylla mig själv att jag är så förstörd som jag är, jag avslutade inte det när det blev som värst. Idiot, jag vet! Jag var rädd, jag vet att en del av er inte ser det som en rimlig förklaring, men jag vet inte alls hur jag ska förklara; du som har varit i den situationen vet exakt vad jag menar med mina flummiga ord!

Igår grät jag nått så fruktansvärt hela kvällen då jag verkligen tolkade det vi skrev på ett sätt, men som tydligen inte skulle tolkas så!?! Det är sjukt hur lätt man kan misstolka varandra när det kommer till skrift.. Hade jag vågat så hade jag ringt dig nu direkt och förklarat med orden direkt från min mun!

Där jag är så lämnar man innan den andre hinner lämna. Igår blev det en stor j#vla missuppfattning, men jag får skylla mig själv! Det är min j#vla osäkerhet som gör att det blivit så här.. Osäkerheten gör att jag behöver höra vissa saker regelbundet, så som jag gjort den senaste tiden då jag vet att du också var/är osäker. Får jag inte det berättat för mig så tar osäkerheten över och mina hjärnspöken tar över.. Jag vet det låter helt sjukt, men det är så jag fungerar; just nu..

Jag har bett om förlåtelse och förklarat men vill du inte prata mer med mig eller inte träffa mig mer så förstår jag dig och jag respekterar ditt val, som sagt jag får skylla mig själv isåfall! Jag hoppas att vi kan träffas och prata även fast ditt svar kanske blir att du inte vill träffas mer.. Jag kommer inte att jaga dig, utan du får höra av dig när/om du känner att du vill prata/träffas

Jag vet att jag är en komplicerad person, jag ber verkligen om ursäkt för allt ont jag har gjort dig!! Det har aldrig varit min avsikt att såra dig på något sätt överhuvudtaget! FÖRLÅT!

Jag hoppas att jag för en gångs skull är värd att kämpa för, för det är verkligen du värd! ❤


Jag har varit/är så försiktig varje minut; då jag tycker om dig så pass mycket på så pass kort tid! 


Jag är sömnlös än och Måndagen är här.. Ny vecka och det är time för Casper att åka till sin pappa imorgon eller på onsdag direkt efter skolan. Som jag skrev igår så är jag inne på att åka iväg några dagar. Jag orkar inte med mig själv och jag orkar inte med dessa väggarna i min ensamhet!

Förlåt för att jag är ledsen så ofta, jag lovar att från och med nu så ska jag inte börda er med mina negativa tankar och mina tårar. Från och med nu ska jag enbart skriva om positiv saker här i bloggen!


Jag hoppas att du får en bra start på veckan! 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer