Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag får lov att bojkotta nyårsafton va?!?

Det är så svårt att få ner mina tankar i ord..

Du tuggar på mig varje dag. Du äter upp mig inifrån. Du försvinner inte. Du är alltid där. Du slår extremt hårt i min bröstkorg. Du gör mig yr. Jag hatar dig!

Jag har väldigt svårt för att prata om allt som snurrar i mitt huvud samt känslor, så när någon frågar mig vad jag tänker på så svarar jag oftast och som en reflex: ingenting. Det är lättast med det svaret, för ärligt vem vill verkligen höra om mina en miljon tankar??

Jag vet att jag kan bli rätt intensiv ibland och att jag har svårt för det här med att ta en dag i taget.. På grund av min ADD så känner jag så mycket mer än vad andra gör. När jag är glad så är jag överlycklig. När jag är ledsen så är jag förkrossad. När jag är sur så är jag förbannad..

Min ångest är väldigt extrem just nu och har varit det ett tag. När jag mår så här så brukar jag stänga inne mig själv, jag träffar inte folk helt enkelt; vare sig familjen eller vännerna! Just för att skydda dem från mitt mående och för att inte riskera att få dem nedstämda!! Men igår..

Jag satte mig på en regions buss fullt av folk och åkte iväg över natten. Det som är skönt med denna personen är att jag känner att jag verkligen kan vara mig själv. Och att få höra orden: jag förstår. Att höra på hur orden uttalas att personen verkligen gör det och inte säger det bara för att det ska låta bra liksom.. Jag fick lite halv panik på bussen och var nära att hoppa av ett flertal gånger.. Idag ångrar jag inte att jag åkte ut där; det var skönt att få andas och bara vara för en stund, inga måsten och inga förväntningar! Jag kände ett ovanligt lugn i hela kroppen när jag tog bussen hem innan idag..

Nu är jag dock inne på hur jag känner inför nyårsafton.. Med handen på hjärtat så känner jag enbart för att ligga på soffan med en stor chips skål i knäet och titta på serie hela kvällen och natten, i min ensamhet! Alla middagar jag har varit inbjuden till har avbokats så här i sista sekund och min nyårsdejt Emelie samt Emelina ville fira ändå, med mig. Vi har pratat om att laga middag här hos mig, dricka gott, spela sällskapsspel och sedan åka ner till stan för att kolla på fyrverkerierna vid 12 slaget. Ärligt så börjar jag få kalla fötter och jag vill avboka jag också. Emelie fick nys om detta och vi pratade en del om detta tidigare ikväll; hon tycker inte att jag ska sitta själv under en högtid, hon tänker säkert på att ångesten kan bli värre då.. Vi får se helt enkelt; för varför ska hon umgås med mig då och riskera att bli nedstämd pga hur jag mår!?!


Hur ska du fira in det nya året?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Känner samma här med bara ligga i soffan , men blir nog bra ska du se 😊
nouw.com/dajsiiiy
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Man behöver inte alltid göra något storslaget på nyår. Gör det du känner & mår bäst av 🌸
nouw.com/jenniferlinneaa
Annaasvensson
Annaasvensson,
Du ska fira precis som du vill och göra det som känns rätt för dig! ❤️
nouw.com/annaasvensson
Viktor,
Man ska fira som man själv känner för! Inget fel att vara ensam och bara vara i sin ensamhet, oavsett högtid eller inte! Tycker det kan vara skönt ibland att vara lite ensam! 😊 Men oavsett hoppas jag du firar på det sätt du vill göra't 😊
www.nouw.com/viktorhognas
madelenekirk
madelenekirk,
Du får fira in det nya året precis som du vill. För min del blir det bara chill hemma med en film antagligen
nouw.com/madelenekirk
znogge,
Eftersom vår hund ärlivrädd för raketer så ska vi åka iväg och fira på ett hotell intill en flygplats. Det brukar vara ett hundratal undar och trevliga hundmänniskor. God mat och dryck så egentligen är det inget fel. Men det är änå lite bara för att vi inte kan vara hemma. Lämna henne själv går inte och bjuda hem någon är ddet inte tal om så... Hoppas att ditt firande blir bra hur du än väljer att göra!
znogge.wordpress.com
Sophia W,
Jag tycker att du ska göra det som känns bäst för dig! kram
nouw.com/misssophie
familjennordberg
familjennordberg,
Massa kramar och ha en fin nyår oavsett
nouw.com/familjennordberg
hanilas
hanilas,
Gör det som känns bäst för dig. Men kanske skönt o slippa vara själv med sin ångest?
nouw.com/hanilas
nobodyals
nobodyals,
vi är bara hemma ska äta räknackor och sen bara ta det lungt
nouw.com/nobodyals