Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag blir riktigt fucking arg!!!!

Hej tisdag och hej fina du!

Hur mår du?

Du vet känslan när du somnar klockan 4 på natten (ja jag har problem med sömnen som du som följer mig redan vet om) och du vaknar halv 8 på morgonen av ett ryck i det slaget att du tror du ska bajsa ner dig för att någon sätter nyckeln i låset i ytterdörren och vrider om!?!

In kom "bara" Casper som tur är, men han skulle ju inte komma förrens efter skolan idag.. Då Casper sprang ut och in från parkeringen för att få in alla sina lastbilar så kände jag att det var lika bra att gå upp. När han tagit in allt så fick han en mega stor kram för att sedan gå till skolan!

Så ja jag är rätt trött idag, men jag kommer inte en powernapa då kommer jag ej i säng i rimlig tid ikväll och det måste jag då det ör jobb imorgon.

På tal om Cappes skola. J och C ringde igår på kvällen och grabben berättade att han inte får den hjälpen han behöver i skolan. Lärarna bara sjasar bort honom när han behöver hjälp och du som fölher mig vet att Casper har ADHD och skolan är ett väldigt svårt område för honom pga koncentrationen och . Jag blir riktigt fucking arg (Ursäkta svordomen)!!! De lovade oss att han skulle få all hjälp han behöver medtanke på hans problematik! De satt och sa på mötet vi hade INNAN sommarlovet att alla hjälpmedel samt det skulle sökas pengar till en resursperson till honom. Men ingenting har hänt, inte ens lite!!! J skulle plocka lärarna i skolan idag och sätta ner foten! Blir det ingen förändring fram tills utvecklingssamtal i Oktober så kommer jag kalla till ett stor möte med rektor, skolnämnden m.fl! Gällande detta ger jag mig aldrig!! Skolan är så sjukt viktig i dagens samhälle för att få ett jobb. Är det för mycket begärt att Cappe ska få den hjälpen han behöver??

Nu under förmiddagen så har jag handlat på Maxi samt pratat en bra stund med Sandra i telefon. Casper kommer hem från skolan om lite mer än en timme. Då ska vi besöka min gudfar som också bor här i samma område som oss samt vi ska hämta ett paket.

Vad gör du denna tisdag?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Ja, det där med att få hjälp i skolan oavsett om man har en neuropsykiskt sjukdom eller att man bara har någon slags inlärningsförsvåring så är inte skolan rätt och hjälper sällan :/
knaset.com
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja de hjälper sällan! 😟 Men ska tillkalla möte och händer inget så kommer jag kontakta skolnämnden samt skolinspektionen!
nouw.com/jenniferssynpalivet
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Usch vad dåligt att han inte får den hjälp han behöver... Man blir så arg på sånt. Hoppas det löser sig <3
evahle.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag blir med mega arg och ledsen 😟 Tack <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
IP: 82.99.3.229