Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag ÄLSKAR min kropp!

För några veckor så sa en killkompis (tror jag att jag nu kan kalla honom, eller bekant?!) att jag har hur fin kropp som helst och att jag borde vara mer än nöjd med den! Han försökte få mig att kolla på mig själv naken i min helkroppsspegel, men jag kunde inte; jag fick nästan en panikattack.. Han accepterade att jag inte klarade av att öppna mig så mycket, så den hann aldrig att utvecklas, som tur var! Jag vet att denna killen är 100% ärlig, annars hade jag inte tagit upp detta här i bloggen!

Idag efter att jag hade duschat så gjorde jag just detta; jag ställde mig helt naken framför min helkroppsspegel! Jag gick ner ifrån och upp.. Jag studerade mina kurvor!

Jag såg mina stora vader, de har alltid varit "gigantiska", Jag såg mina dallriga lår. Jag såg bristningarna (väldigt få dock) på min mage. Jag såg skinnet hänga (väldigt väldigt lite) vid magen. Jag såg mina bröst, opererade för mindre än 1 år sedan, med ärren undertill! Jag såg mina armar med en del gäddhäng. Jag vände mig om och så min rumpa som bestod delvis av celluliter!

Men vet du vad!?!

Jag älskade det jag såg där i spegeln! Jag älskade att se min spegelbild!

Jag älskar mina kurvor! Äntligen!

(Du vet vem du är; tack som fan alltså!)


Älskar du dig själv?


#missjennifer #missjenniferpepp

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Fina fina du!! Du har helt rätt i att gilla det du ser!! Hoppas jag kommer till den dagen då jag känner att jag kan titta på mig själv utan att få ångest.. Kram <3
nouw.com/angelicaelversson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag har väldigt svårt för att gilla min kropp. Finns en del delar av min kropp son jag absolut inte är nöjd nån stans med. Det känns lite jobbigt.😑😞🙈 kommer nog ta evigheter innan jag skulle känna att jag är nöjd med min kropp.
nouw.com/mittlivommig
christoffersexy
christoffersexy,
Wow ser ju shiit bra ut ju (KROPPEN) 😍😜👈
nouw.com/christoffersexy
Ulvelotta
Ulvelotta,
Du är inte ensam om att ogilla din egen kropp. Jag hatar speglar, och kan inte riktigt komma överrens med min spegelbild. Nu när jag börjar bli äldre, så händer det en hel del med kroppen. Något som inte gillas alls. Ha en fin måndag..
nouw.com/ulvelotta
Liw,
Vilken underbar text! Blir varm i hjärtat när jag läser den. Att se sina egna pärlor är inte alltid lätt men befriande och härligt när det väl sker 😃
blogg.amelia.se/liwslust/