Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Jag <3 heminredning

Betalt samarbete i samarbete med Wegot.se

Du som känner mig eller har följt mig ett bra tag vet att jag älskar allt som har med heminredning att göra! Hade jag varit ekonomiskt oberoende så hade jag bytat ut allt i mitt hem en gång i månaden haha. Nu har jag tyvärr inte den möjligheten så jag får drömma mig iväg istället och låtsas i mina tankar att jag kan möblera hur och när jag vill! Drömmar är det sista som försvinner sägs det..

Jag flyttade in i denna lägenheten jag bor i nu i början av sommaren och jag vet fortfarande inte hur jag vill inreda riktigt..


Har du hittat ditt stuk/stil och hur du vill ha det i ditt boende?

Köksmöbler!

Kolla ovan på dessasnygga köksmöbler, WOW! Så snyggt och stilrent. Jag hade mer än gärna haft bordet och stolarna stående i mitt kök. Jag har just nu ett runt vitt bord och fyra vita stolar; men det är inte alls i klass med det ovan.

Hade jag haft ett större kök så hade jag gärna velat ha en köksö, det är riktigt fint enligt mig! Tänk och ha en helt fri yta att laga mat och baka på! Åh drömmen!


Sängar!

Då jag och sonen bor i en lägenhet på två rum och kökhar han fått sovrummet och där inne har han min kontinentalsäng, han älskar den! Förvaringen i denna lägenheten är inte den bästa, absolut jag har en klädkammare men den uppfyller inte det jag söker känner jag; då jag vill att sonens kläder och dylikt ska finnas i hans rum. Det hade gjort det lättare för honom och hans problematik (ADHD) för ordning och struktur.

Detta snygga och praktiska sängpaket som du ser ovan hade verkligen gjort den sista touchen för grabbens rum! Hur snyggt är det inte liksom!? Och praktiskt!?! De utdragbara lådorna under sängen hade varit perfekt till hans byxor och tröjor/t-shirtar!


Är du i tankar att köpa nya möbler till ditt hem så gör som mig och kolla in Wegot.se

De har mer än heminredning till bara köket och sovrummet. De har möbler till vardagsrummet, hallen och ditt kontor. Även utemöbler säljer de.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
Dem har mycket fint och jag önskar så att man hade pengar man hade kunnat spendera. HAde lätt kunnat, precis som du skriver bytt en gång i månaden 😍🙈😂
nouw.com/emmamatildaa
Nilla,
Visst är det kul med inredning, synd bara att det kostar så mycket. Jag skulle vilja renovera vårt hus och inreda med en massa nytt men har tyvärr inte heller pengarna till allt som jag skulle vilja göra.
blankatorpet.blogspot.com
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Ååh vad smart med lågor i sängen, samlar mindre damm och sparar så mycket plats. Detta skulle jag behövt, synd att vi köpte säng för ett år sedan så lär dröja innan vi köper igen. Kram fina du <33
nouw.com/johannasoderberg
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Dom har mycket fint och jag önskar bara jag hade ekonomi för att byta ut en del här hemma
nouw.com/2barnsmammaochfru
by_anniess
by_anniess,
Så snygga saker! Älskar sängen! 😊 😊 Sv: Men TACK Gumman<3
nouw.com/by_anniess
by_anniess
by_anniess,
Vet inte om jag lämnade rätt länk nu? lite förvirrad ikväll haha! ,)
nouw.com/by_anniess