Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Isolering och jag önskar att folk hade försökt..

Hej fina & fantastiska du!

Hur har du det? Har din vecka varit bra?

Min har varit kaos deluxe. Jag har i princip isolerat mig i snart två veckor. Det enda jag har gjort är att jag har jobbat och varit ute och gått med Casper; en runda varje kväll när det har svalnat av.

Tyvärr har denna isolering lett till att jag har gått in i en depression. Snacka om ond cirkel.. Samtidigt som isolering har varit välbehövlig då det är det enda sättet där jag kan koppla bort hela omvärlden så har den påverkat mig negativt. Jag önskar att folk kan sluta ta det så personligt bara. Det är många som har gjort det och det är så sjukt jävla drygt. Mitt liv har inte fokus på dem liksom, mitt liv=fokus på mig själv, så jag förstår inte riktigt vad som händer där.. Samt de har ju enbart fokus på sig själva i sitt liv, så varför ska jag när inte de? Jag önskar att folk hade försökt förstå mig iallafall, är det för mycket begärt?

Jag var på bedömningssamtal på en ny vårdcentral i torsdags och väntar nu på en tid till den tilldelade läkaren som jag har fått. Så får vi se om jag blir kvar där eller om det blir en remiss till vuxenpsyk..

Hur du levt i isolering någon gång? Vare sig det handlar om frivillig eller ofrivillig?

Mamma kom i onsdags och ska vara här tills på tisdag. Skönt med sällskap där jag inte har några måsten eller krav på mig. När mamma åkerkommer pappa hit, tyvärr så kan de ej vara i samma rum så då får de bli av de "byter av" varandra.

måndag börjar Casper skolan och det har märkts hela veckan att det är jobbigt för honom. Nu är det time för en förändring och det märks klart och tydligt. Han har så fruktansvärt svårt för dem. Så det är en kamp här hemma nu mitt i allt med mitt mående också.. Casper går först så då får jag pusha bort mig själv, så får jag ta tag i mig själv r han har kommit in i de nya rutinerna och så. Barnen går alltid först!

Har din tonåring samma svårighet när det kommer till förändringar?

Idag ska Casper iväg med min bror Marcus, hans sambo, brossans syster (på hans pappas sida) och hennes familj till stranden. Jag och mamma ska gå en runda samt sola i trädgården. Mer än så blir det inte idag.. Förutom att jag ska fixa inlägget till mitt och @angelicaelversson samarbete angående psykisk ohälsa som vi publicerar varje måndag under augusti månad.

Ha en fantastisk lördag!

Gillar

Kommentarer

Annika,
Jag har varit att vara isolerad när jag var dunderförkyld under mars månad. Kram från mig.
ladyochlufsen.blogg.se
Hoppas du snart mår bättre vännen!
evahle.se
Yolanda,
Jagf har stort behov att få vara själv, då jag inte orkar med omvärlden
mittprivatakrig.wordpress.com/