Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Ikväll har jag en liten träff..

Well hallaw snygging!

Hur har du det denna kalla och råa torsdag?

Jag vaknade lite efter klockan 04 av att katten pussade mig i ansiktet.. Tredje natten i rad som jag vaknat vid den tiden och inte kunnat somna om. Jag tillbringade småtimmarna fram tills cirka halv 7 med kaffe och att kolla på första avsnitten i säsong 1 av Greys Anatomy. Jag befann mig på möte på Arbetsförmedlingen i stan klockan 9 och när jag var klar där så tog jag bussen hem till min lillebror Marcus. Riktigt längesen vi träffades så det var kul och verkligen på tiden att vi sågs..

Vi styrde brossans bil mot Slottshöjden och till Emelinas lägenhet, för att hämta en tv-bänk jag har fått av henne. Jag fick med mig lite annat smått och gott också.. Stort tack fina vännen och verkligen jätte kul att träffa dig, väldigt längesen vi sågs också! Det glänste så om dig, är så så glad för din skull! Efteråt körde jag och brossan hem till mig, satte nya tv-bänken på plats och bar in den gamla i sovrummet.

Nu under eftermiddagen har jag pratat med Sanna i telefon samtidigt som jag har hållt på att fixa en massa här hemma. Äntligen känns det äntligen som mitt hem. Min safezone. Har bott här i 1 1/2 år nu, äntligen! Vill du se en rundvandring av mitt hem? Har gjort sådan video två gångerYoutube på tidigare lägenheter jag har bott i, Lussebäcken och Planteringen. <----- Följ mig gärna där, jag följer självklart tillbaka!

Jag ska snart bädda rent i sängen och slänga in det samt alla filtar i tvättmaskinen. Efter det blir det en dusch och sen lite mat. Senare ikväll har jag en liten träff med JC. Ska bli mysigt!

Vad har du gjort idag och hur ser din kväll ut?

Hon är perfekt för honom!

Jag måste bara tillägga så här på slutet en liten sak.. Min brors sambo Emma.

Hon är verkligen en guldklimp i hans liv. Jag är så sjukt glad att det är just hon som finns i hans liv, som han får dela sin vardag med! En helt fantastisk tjej med hjärtat på rätt plats! Marcus hade verkligen inte kunnat hitta en bättre och finare kvinna att tillbringa sitt liv med!

Med handen på hjärtathoppas jag att ni lever lycka tillsammans forever and ever!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Ullie,
härligt när kärleken känns såär rätt. hoppas du hittar in prins oxå förrutom kasper då =)
hoppas du får soa mera i natt ja är ap trött idag så hoppas det samma kramar o natti natti
weberskold..se