Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

I hate that I like this feeling..

De senaste veckorna har varit väldigt härliga men samtidigt väldigt förvirrande!

Jag har haft ett rus i kroppen som jag inte riktigt har kunnat sätta ord på.. Förrens igår.. Med hjälp av min närmsta vän när jag ventilerade med henne.

Jag är betuttad!

Jag trodde först att det var endorfinerna från första natten som personen spenderade här som inte riktigt ville släppa då det var väldigt överraskande att det blev så med just den personen.. Men då ruset ej försvann och det blev större, om jag nu kan uttrycka det på det viset, så blev jag riktigt förvirrad! Jag kunde verkligen inte sätta ord på det som hände i min kropp. Jag pratade väldigt mycket med min bästa vän som har försökt hjälpa mig att sätta ord på allt detta.

Jag har varit väldigt svag för den här personen under en väldigt lång tid; och denne för mig med! Men det har aldrig blivit mer än ord till varandra och så.. Personen är en väldigt fin vän till mig, det är de som gör hela situationensvår!

Det hände en sak (eller ja en fråga dök upp) i lördags morse (igår), och sedan gick personen här ifrån bara några minuter efteråt, som gjorde så att stenen trillade ner. Jag blev ledsen i en situation där jag egentligen inte har rätt att bli ledsen! För vi har inga obligationer till varandra och har aldrig haft! Jag vet inte om personen i fråga gick för att denne kanske blev ledsen över mitt svar eller om det var för att personen skulle göra slag i saken om man säger.. Eller jag kanske har fel angående både och..

..I have to push it away!

Jag mår inte bra i mig själv och då kan jag inte inleda något med någon och riskera att mitt mående går ut över någon annan! Jag är som sagt inte redo för något seriöst och jag vill inte ha något sådant just nu!

slutsatsen blir här att jag måste stänga av mina känslor och mina tankar gällande den här personen! För bådas skull.. Ingen av oss vill förstöra vår vänskap, vi har kommit varandra väldigt nära och ja jag ser denna personen som en av mina närmsta vänner!

Denna personen vill inte heller ha något seriöst, ja vi har nämnt det för varandra ett x antal gånger!

Vi måste se då vi verkligen behöver prata!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer