Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Hur är jag och Ahmed i vårt förhållande

Jag har sätt under dagen att en del har lagt upp hur de och deras partner är mot varandra och hur deras förhållande är för övrigt så jag tänkte att jag hakar på det och skriver om mitt och Ahmed förhållande 😃🌸

Jag och Ahmed är väldigt olika som personer. När det gäller det mesta. Vi har oftast samma åsikter när det gäller olika saker, men vi fungerar helt olika som personer. Jag tror att det är pga att vi är uppfostrade på helt olika sätt.
Ahmed är uppfostrad i en arabisk familj som är muslimer och jag är uppfostrad i en svensk familj som ej är troende över huvud taget.

Jag är väldigt mysig och kelen av mig som flickvän. Vill gärna pussas och kramas mycket. Hålla handen när vi är ute och går. Ligga i soffan och hålla om varandra när vi kollar film. Jag älskar närhet.
Jag pratar oftast inte om mina innersta känslor men är noga med att visa och säga till Ahmed hur mycket han betyder för mig.
Ahmed är tvärtom. Han är inte mycket för närhet, att pussas och kramas och allt jag skrev ovan är inte riktigt hans grej. Men han gör det ibland av eget initiativ för att han vet hur mycket jag gillar det. Något som Ahmed gillar är att hålla om mig på kvällarna när vi har lagt oss i sängen för att sova, att ha mig nära är vi ska sova är hans grej liksom. Han pratar väldigt sällan om känslor, hur han mår och allt det där. Men han pratar gärna om framtiden och om hur han vill att vårt liv ska se ut tillsammans i framtiden.
Vi båda säger jag älskar dig varje dag ❤️

När det gäller hushållsarbetet så gör jag det mesta här hemma. Av eget initiativ. Ahmed hjäper gärna till när jag ber om det, men gör det inte av eget initiativ.
Ahmed gillar att göra det praktiska saker som att möblera om, skruva ihop möbler, sätta upp tavlor och sådant. Medan jag gärna dirigerar vart det ska vara 😉 haha.

Vi har inte direkt samma intressen, men vi brukar hitta på saker som vi vet att den andre tycker om, varannan gång det han gillar och varannan gång det jag gillar. Något vi båda gillar är att kolla på film, så det gör vi både hemma och på bio väldigt ofta.

Ahmed är väldigt dominant som person, medan jag är lite en blandning av dominant och undergiven, beror helt på situationen; var vi är och med vilka vi är med.

Vi bråkar väldigt sällan. På dessa tre åren tillsammans kan jag räkna på en hand de gångerna vi har bråkat. Små tjafsar och gör varandra irriterande gör vi såklart, men då går vi undan från varandra och låter varandra vara. Vi båda hatar att bråka och tjafsa, både med varandra och andra.

Både jag och Ahmed är väldigt glada för barn, stora som små. Där av anledningen till att vi båda vill ha många barn.

Vissa saker kanske låter konstigt för vissa haha men i slutändan så behandlar vi varandra som kung och drottning ❤️🌸

Hur är du och din partner i ert förhållande? 😃❤️

  • Vardagen
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
BQ är också rätt kelig och kramig så, men jag är mer som du vill ha mycket närhet
nouw.com/sweetwords
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja Ahmed kan vara det ibland med.. Men det är inte ofta han tar initiativet.. Jag är typ beroende av närhet haha
nouw.com/jenniferssynpalivet
meltems,
Det där känner man igen, så var det med mig och mitt ex. Jag gillade hålla handen,kramas och så men det gjorde inte han. tror dom flesta utländska killar är så haha vilket är så typiskt för dom är ju snyggast och man önskade att dom kunde visa lite mer känslor så skulle allt bli kanon 😊
meltems.com
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag tror med att de flesta utländska killar är sådana faktiskt.. Tror det beror på hur de är uppfostrade. Haha ja de är ju lätt snyggast!!! 😃 😉 Ja lite mer känslor och mer närhet så hade allt varit helt perfekt 😃 Men men.. nu njuter jag verkligen extra mycket när A tar initiativen 😉
nouw.com/jenniferssynpalivet
Kamilla,
Vi är ganska olika också. Jag gillar att mysa hemma medan R gärna är mera i rörelse. Vi skickar alltid Godnatt sms även om vi är hemma båda två.

Vilken fin bild på er två.

/ Kamilla
kamillaskamera.blogspot.se/
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack 😊

Ja låter lite som mig och Ahmed 😋 Vi pussas alltid godmorgon och godnatt och säger jag älskar dig varje dag 😊 Sen njuter jag extra mycket när han väl tar initiativ till de andra 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Fröken Rödlök,
Vad roligt att läsa.
Jag är glad att både jag och Kjell är kramiga av oss, vi pussas och kramas varje dag, varje dag han kommer hem får jag en puss och det är så underbart... närheten är viktig fför oss =)
www.mizca.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja närhet är jätte viktigt för mig med 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Jasmine ,
Skickar över Melvin till er 😂
www.nouw.se/jasmineivanoff
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Haha merän gärna!!! 😃 😉
nouw.com/jenniferssynpalivet
Trollet ,
Så länge båda är nöjda kan det inte bli bättre. Kung och drottning låter fantastiskt!
lchftrollet.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jenniegrinde
Jenniegrinde,
Kul läsning 😊 alltid kul att lösa om hur olika par kan vara men ändå passa så bra ihop 😊
nouw.com/jenniegrinde
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vad kul att inlägget,uppskattades 😊 ja jag tycker med det 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet