Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Hemskare kan ingen vara!?!

De senaste dagarna så har jag verkligen äcklats över hur människor kan behandla andra människor, som de dessutom påstår sig att de älskar. Älskar man verkligen en person när man sårar dem medvetet? Och när man gör det mer än en gång!?! Nej, det gör man inte enligt mig!! Där finns inga känslor alls! Älskar du verkligen en människa (spelar ingen roll om det är familj, vänner eller en partner) så gör du allt för att göra den person glad och lycklig, du går inte bakom ryggen på denne; vad det än handlar om för svek! Illamående blir jag, fy fan alltså! Och sedan leka offer på allt detta också!? Stå bara för att du har gjort fucking fel och att du har gjort bort dig helt fucking totalt!!! Må vara så att detta är en sak jag inte ska yttra mig över men då jag var den förste som fick veta detta så kan jag inte bara sitta och vara tyst alltså!! Jag förstår inte hur en sådan manipulerande person ens kan ha nära och kära, ser dem inte genom beteendet/mönstret? Det är ju inte första personen som blir utsatt för detta liksom! Har tydligen varit så här sedan tonåren enligt väldigt trovärdiga källor.. Inte lönt att skriva detta till personen då vi fick bevis idag på att personen enbart plockar bort åsikter och blockerar.. Usch nej, nog om detta räliga!

Godkväll fina du!

Jag hoppas din lille julafton har varit mysig och bra!

Min har varit hur mysig som helst! I förmiddags hade jag Johanna, Maya och Ella på fika här hemma! Jag fick en julklapp, ljuslyktan som du ser ovan! Johanna vet verkligen vad jag tycker om, tack min fina vän! Eftermiddagen och kvällen har jag tillbringat hemma hos Sanna & Julia. Massa mys och Bingolotto. Sannas kille, hans bror och deras vän var också där en sväng.. Snacka om ögongodis gånger två haha!

Nu sitter jag med en kopp kaffe, kollar på Greys anatomy, pratar med @angelicaelversson på messenger och med Mr M på snapchat! Ska snart hoppa in i duschen för att sedan bädda ner mig tänkte jag..

Klockan ringer tidigt imorgon.. Julafton 2019..

Lille jul förra året..

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Håller helt med dig! Jag förstår inte hur man kan göra en sådan sak emot någon man "älskar" att se den man "älskar" vara så förkrosssad 😟 Ussch! Men jag anser, om man sårat genom tex otrohet, så lär man göra om det.. Nu vet jag ju inte vad som hänt, men att såra överlag..
nouw.com/angelicaelversson
Pillaan
Pillaan,
min jul var bra till en början sen blev det verkligen skit
nouw.com/pillaan
Lisa,
Jag börjar faktiskt mer och mer tappa tron helt på människor. Man hör både det ena och det andra hur folk beter sig. Ibland undrar man om filk helt tappat det där med respekt och medkänsla. Det är riktigt skrämmande .
familjenkaotisk.blogg.se
Carolina,
Låter som om du haft det trevligt dagen innan julafton! Hoppas du fått en fin julafton också 😊
Trist att höra med den här vännen. Hoppas innerligt att det blir bättre 😊
knaset.com