Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Helt ärligt med handen på hjärtat; jag orkar inte..

Goddag, eller!?

Jag ser inte fram emot någonting. Jag tycker ingenting är roligt. Jag har trycket över bröstkorgen hela tiden. Jag har den där hemska känslan i magen hela tiden. Jag skrattar inte på riktigt så ofta. Jag trodde det mesta av det "onda"skulle släppa efter i fredags, men icke!

Inte ens det jag gillar att göra mest tycker jag är roligt just nu. Du som känner mig eller har följt mig ett tag vet att jag älskar att pyssla med mina sociala medier.. Men inte ens det tycker jag är kul längre! Vad händer med mig? Var är jag på väg?

Jag somnade väldigt sent inatt. Jag är glad (och tacksam) för att jag hade Emil och @AngelicaElversson att prata lite med där och då.. När jag väl somnadevaknade jag någon timme senare bara av att min granne hade disco, vilket han har dygnet runt periodvis.. Trötta mig liksom!

Ja helt ärligt så är jag riktigt trött detta måendet! Jag orkar inte..

En dag, tänk en hel dag utan detta måendet. Jag hade gjort vad som helst, helt ärligt med handen på hjärtat!

Just nu sitter jag i soffan efter några koppar kaffe och kollar på film, Oss torpeder emellan. Alltså det är så bra, älskar filmer som är lite äldre. Bruce Willis är ju en av mina favorit skådespelare också, har alltid varit och kommer alltid att vara!

Jag har inga planer idag förutom att jag måste bege mig till Netto en snabbis. Inte ens det orkar jag, men ett ont måste idag..

Hur ser din tisdag ut?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
åh fint myssigt
nouw.com/mitttuffaliv
mijapersson
mijapersson,
Allt kommer att bli bättre, jag har inte följt dig jätte länge men det jag har läst mig till så tror jag att du kommer tillbaka. Om ett tag, starkare än tidigare! Jag tror på dig, du är stark!
Min dag idag består av inte alls mycket, ska inte göra något speciellt 😊
nouw.com/mijapersson
Jozzie
Jozzie,
Känner igen mig i känslan. Hoppas du mår bättre snart ❤️
nouw.com/jozzie
louisefreij
louisefreij,
Det blir bättre snart gumman! Vet hur det känns...<3
nouw.com/louisefreij
Rosemarie
Rosemarie,
ElisabethEdberg
SnabelA
SnabelA,
Hualigen. Lider oerhört mycket med dig. Det är inge vidare att känna sig så. Det tärså mycket på en.
nouw.com/snabela
Jessiekaos
Jessiekaos,
Se till att vila vännen, jag känner mig extra seg denna period med motivationen finns typ inte, kan va mörkret och höst trötta som påverkar en lite extra på toppen av hur man måde innan kanske 😕❤️
nouw.com/jessiekaos