Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Hårvård till mycket bra priser!

Betalt samarbete

Idag vill jag i samarbete med Ginos.se tipsa om deras webshop där de har ett stort utbud av hårvård!

Jag har alltid varit mån om mitt hår. Det har i princip varit min käraste ägodel på kroppen om man säger! Jag har exempelvis varit livrädd för att gå till nya frisörer för jag har varit rädd att de ska klippa för mycket (jag har alltid haft långt hår).. Fram tills för ett år sedanklippte jag av halva håret när jag vann en klippning hos en frisör här i Helsingborg via en tävling på facebook, jag körde all in. Det blev riktigt snyggt och jag passade i det, jag ångrar det idag och kämpar nu med att få tillbaka mitt långa hår!


Hårolja

Jag har användt hårolja från och till det senaste året, speciellt så började jag använda det mer och mer när jag blonderade topparna av håret i somras när jag var i Spanien. Håret blir ju som svinto nästan vid en blondering och mitt hår behövde verkligen återfuktning efter det.. Jag har provat några olika men har inte direkt fastnat för något speciellt märke..

Jag såg de tre du kan se på bilderna nedan inne i Ginos webshop och hade kunnat tänka mig att prova någon av dem. Främst den från Maria Nila. Jag har haft färgbomber från dem tidigare och varit mer än nöjd så jag tror att denna olja från dem också kan vara bra!


Använder du hårolja eller något annat som återfuktar ditt hår?

Olaplex

Detta är något jag har velat behandla mitt hår med väldigt länge nu, men ekonomin tillåter inte det. Mitt hår är i stort behov av en sådan behandling så jag ska försöka spara in liten pengar så jag antingen kan beställa och göra det själv hemma eller gå till en frisör.

Ska du göra det hemma så finns det dessa tre produkterna. Nummer 3 är hair perfector, nummer 4 är shampoo och nummer 5 är balsam.

Dessa finns också att köpa hos Ginos.se!


Har du provat olaplex någon gång? Om ja; vad tycker du? 


Ginos.se har även annat än hårvård i sin webshop, de har exempelvis makeup och parfymer också!

Surfa in där och checka runt vettja!


Tar du väl hand om ditt hår? Om ja, vad gör du för att underhålla det?

Gillar

Kommentarer

maria,
Skulle vilja hitta en produkt som gör att tex lockar hålls kvar i mitt hår (inte ens permanent fixar det) allt bara glider ut då jag har så mjukt hår
mariasliv.net
IdaLipika
IdaLipika,
Jag använder Maria Nila och älskar produkterna därifrån, jag har testat olaplex men det var väldigt länge sedan.. 😊
nouw.com/idalipika
madelenekirk
madelenekirk,
Hproljan från Moroccanoil är så himla bra. Använde den till mitt hår tidigare men den är ju så fruktansvärt dyr
nouw.com/madelenekirk
Lillan Kind,
Jag är också livrädd att gå till nya frisörer, för dom klipper ALLTID för mycket!😆 Dom där produkterna visste jag inte om. Tack för tipset!😊
varapavag.se
Marie,
Maria Nillas produkter har jag använt ett tag nu, min frisör säljer dem och de är riktigt bra =D. Känner igen flera av märkena =D
sweetwords.se
Onephoto
Onephoto,
Hej, du ser ut att gilla smink och skönhet ju...😀.
Jag har massor av sånt på min sida, och vi söker produkttestare ofta,..du kanske vill prova😀💯?
nouw.com/onephoto
Kamilla,
Moroccianoil har jag. Deras produkter är riktigt bra och doftar gott.
kamillaskamera.com/
Li
,
Jag känner igen mig i att vilja ha långt hår igen. Mitt hår växer ut ganska snabbt men sedan stannar det och blir liksom inte längre. I år klippte jag mig i våras och sedan en gång nu i höstas så om jag klipper mig till våren igen så förhoppningsvis har det blivit ännu längre tills dess. Kanske får testa Olaplex?
Malin Moen,
Hade verkligen behövt skämma bort mitt hår lite oftare! 😃 Som många andra vill man ha lite längre hår med! Är ganska kort för tillfället 😊
Nouw.com/Moen
celinelundqvists
celinelundqvists,
Den sista håroljan har jag använt i flera år och jag älskar den!
nouw.com/celinelundqvists