Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Han undrade om jag ville bli hans på riktigt..

Betalt inlägg i samarbete med Bästadejtingsida

Hej fina du..

Hur mår du idag? Har du haft en bra helg och en bra start på veckan?

Min helg har varit mega mysig tillsammans med min son. Veckans start började bra då sonen fick ett vår-ryck och började städa lite här och var i lägenheten, samt nu har min fina pojkvän precis klivit innan för dörrarna här!

Nu är det meningen att vi ska prata om kärlek och relationer. Jag har aldrig någonsin haft "tur i kärlek" och jag har enbart haft väldigt skeva förhållanden.. Jag och min pappa har skämtat en massa genom åren att vi båda kommer leva själva resten av våra liv och att vi nog har någon form av förbannelse på oss båda två..

Innan jag och Alle blev ett par så hade jag levt som singel i nästan 4 år, just för att skydda mitt hjärta. Jag släppte en person nära inpå för över 2 år sedan men han fick mig att inse varför jag hade min mur uppe.. Dock fick Alle mig att sänka min mur väldigt snabbt och när jag väl tillät mig själv att öppna mig för honom så tog det inte lång tid innan där fanns kärlekskänslor för honom.

Jag och Alle träffades faktiskt via facebook. Jag fick upp honom bland "Personer du kanske känner" tidigt i höstas och jag skickade en vänförfrågan till honom för att jag tyckte han såg bra ut. Det tog inte många minuter innan han accepterade min vänförfrågan och sedan skrev till mig på messenger. Sedan den dagen i höstas så har vi pratat med varandra varje dag. Via skrift, telefonsamtal, lives på facebook samt videosamtal.

Jag visste från första stund att där var något speciellt med Alle, men jag kunde inte sätta fingret på vad.. Sen en dag under nyårsveckan så satt jag och en killkompis hemma hos mig och drack lite och då kom Alle hit och sedan dess så har vi verkligen suttit fast i varandra. Under Alla hjärtans dag så fick jag en gullig video på snapchat av Alle där han förklarade att han inte var så jätte romantisk av sig men han undrade om jag ville bli hans på riktigt, självklart sa jag ja!

Hur träffades du och din partner?

Jag har användt mig av lite olika dejtingsidor och appar genom åren.. Ska jag vara ärlig så vet jag inte varför jag har varit medlem där, för att fördriva tiden? För att jag kanske innerst inne verkligen ville träffa "Mr Right"?

Jag har varit medlem på Badoo, Tinder, Happypancake, Klubb6 och någon annan sida. Det har dock inte gett mig mycket mer än ytliga konversationer. När jag väl har träffat någon så har det varit via antingen Facebook eller Instagram..

Men det finns ju er som gillar dejtingsidor och då ska ni absolut fortsätta vara aktiva på dessa! Min äldsta bror och hans fru träffades exempelvis via Happypancake och de har varit tillsammans sedan 2012.

Har du provat någon av alla de dejtingsajter/appar som finns i dagens läge?

Inne hos Bästadejtingsida.se så hittar du bland annat de 5 bästa dejtingsidorna i Sverige.

Inne hos dem kan du läsa en massa inom kärlek och relationer! De har artiklar som: Vad är bäst att göra på första dejten?, Hur hittar man kärleken? och Allt du behöver veta om dejting!

In & kika hos Bästadejting.se!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer