Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Ha ett hjärta av sten, ja tack!

Hur kan detta komma nu? När det äntligen går min väg? Sätter jag för stor press på mig själv? Varför börjar jag tvivla på vissa saker? Kommer jag någonsin sluta vara så här vettskrämd? Tror jag inte på mig själv så som jag borde göra/har gjort? Varför är jag alltid så satans ärlig och säger exakt vad jag tycker och tänker i alla situationer? Är jag verkligen så rädd? Är min självkänsla egentligen lägre än vad jag själv tror? Varför blev jag så osäker helt plötsligt? Kommer jag någonsin lära mig? Kommer jag alltid att tro att alla fungerar likadant? Varför känns vissa saker så fel helt plötsligt? Vad är jag rädd för? Varför är det alltid jag?

En bara bråkdel av mina tankar/känslor just nu..

You hadn't survived five minutes in my head!

När jag väl får riktig ordentliga ångestattacker så börjar mina tankar på ett ställe och efter bara någon minutär tankarna på ett helt annat ställe. Hur mycket jag än försöker att inte överanalysera när dessa attacker kommer så kan jag inte. Jag har försökt så sjukt många gånger.

När jag är i dessa tankebanorna och jag då ser något som får mig att tänka ännu mer (som ikväll), ja då överanalyserar jag ännu mer. Det blir verkligen en ond ond cirkel!

Det är nu jag önskar att jag fungerade som så många andra verkar fungera: Bara kunna koppla bort. Inte bry mig så mycket. Inte vara så snäll. Inte ge så mycket av mig själv. Ha ett hjärta av sten. Inte vara så omtänksam.

Jag blir verkligen riktigt sårbar och ledsen när jag är inne i dessa perioderna. Jag tar åt mig av minsta lilla..

Du som inte lever i "samma värld" som mig tänker säkert att du inte har en aning om vad jag babblar om just nu och ja då kan detta inlägg verka jätte flummigt och knepigt. Mina tankar går så som frågorna i början av inlägget, vissa har jag fått formulera om/utebli med vissa ord för att inte öppna mig för mycket, och jag kan säkert verka jätte tramsig i dina ögon, men för mig är det allt annat än trams, för mig är alla dessa tankar och känslor allvar.

Men min blogg är min fristad, min terapi: här delar jag med mig av allt som jag inte kan prata med någon annan om, allt som ingen annan (känns det som iallafall) förstår/försöker förstå..

Jag kommer själv aldrig förstå mig på min ångest känns det som just här och nu..

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer