Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Gillar du rabattkoder? Jag älskar rabatt!

Sponsrat inlägg

I samarbete med Rabatterat.se så vill jag tipsa om deras hemsida som har varit igång sedan 2008!

Rabatterat.se är en hemsida där du kan hitta många rabattkoder, rea och erbjudande av olika slag. De har hur många butiker som helst som de samarbetar med - 567 stycken för att vara exakt!! Du kan söka via olika sätt på sidan; alla butiker A-Ö, kategorier, topp 20 och exkluxiva rabatter!


De populäraste rabattkoderna i Augusti 2018!

Jag älskar Adidas!

Mitt hjärta slog dubbla slag när jag såg att Adidas hemsida fanns där inne! Alla som känner mig vet att jag verkligen älskar Adidas, avgudar är nog egentligen det rätta ordet om jag ska vara ärlig haha.

Min tanke är ju att jag ska köpa en vinterjacka nästa månad och jag har hittat en från Adidas sortiment som jag så gärna vill ha, eller ja jag och en av mina närmsta vänner Sandra ska köpa vars en sådan. Jag ska köpa en blå (Du ser den på bilden nedan) och Sandra ska köpa en svart. Ja vi båda är lika betuttade i detta märket haha. Jackan finns även i röd för den som gillar lite mer färgglatt!

Just nu kan du se erbjudande hos Adidas.se via Rabatterat.se som att du får fri frakt om du beställer för över 500 kr samt de har rea på upp till 50% på många produkter! Vad kan jag säga? Drömmen!!

Dock är det inte något extra pris på just Slim Jacket som jag ska köpa, men jag kommer absolut att använda mig av den fria frakten, perfekt ju!

Ska bli spännande att se vad grabben min vill ha för vinterjacka, men han är ju min och J:s son och hans pappa älskar med Adidas så valet där blir nog inte så svårt tror jag haha.


Har du bestämt vad du ska ha för vinterjacka detta året? Eller kör du kanske på samma som du hade förra året?

Söker du efter rabattkoder och/eller erbjudanden så ska du verkligen göra som jag och gå in på Rabatterat.se!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Marie,
Ohh rabatter gillar vi och den jackan var ju så snygg
sweetwords.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Johaannaa
Johaannaa,
Adidas är så fint . Går i mina Adidas byxor ofta haha:) så sköna
nouw.com/johaannaa
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag med, älskar Adidas 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Marie
IP: 82.99.3.229